Care koopt schadeactiviteiten PGA Nederland

PGA Nederland draagt per 1 juni 2012 haar schadeactiviteiten in Deventer over aan Care Schadeservice. Hiertoe ondertekenden beide partijen vandaag een overeenkomst.

Care Schadeservice is de grootste keten van autoschadeherstelbedrijven in de Benelux en realiseerde in 2011 een omzet van circa 200 miljoen Euro. Algemeen Directeur Johan van Klinken is blij met de overname. "UAS Deventer is weliswaar een bescheiden speler, maar Deventer was al jaren een open plek in ons netwerk. Deze overname draagt bij aan een verdere optimalisatie van ons landelijk netwerk van universele herstelbedrijven".

Volgens bestuursvoorzitter Simon Luijckx van PGA Nederland is in de dalende schademarkt het optimaal benutten van de beschikbare capaciteit essentieel. "In ons schadebedrijf te Zwolle is sprake van een lichte overcapaciteit. Door het interne werk van onze dealerbedrijven in Deventer in de toekomst naar Zwolle te sturen, kunnen we de beschikbare capaciteit beter benutten. Dit draagt uiteraard direct bij aan een verbetering van het rendement".

De activiteiten worden door Care schadeservice voortgezet in het huidige pand en ook alle medewerkers van UAS Deventer gaan over naar Care Schadeservice.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Care koopt schadeactiviteiten PGA Nederland - Automobielmanagement.nl

Care koopt schadeactiviteiten PGA Nederland

PGA Nederland draagt per 1 juni 2012 haar schadeactiviteiten in Deventer over aan Care Schadeservice. Hiertoe ondertekenden beide partijen vandaag een overeenkomst.

Care Schadeservice is de grootste keten van autoschadeherstelbedrijven in de Benelux en realiseerde in 2011 een omzet van circa 200 miljoen Euro. Algemeen Directeur Johan van Klinken is blij met de overname. "UAS Deventer is weliswaar een bescheiden speler, maar Deventer was al jaren een open plek in ons netwerk. Deze overname draagt bij aan een verdere optimalisatie van ons landelijk netwerk van universele herstelbedrijven".

Volgens bestuursvoorzitter Simon Luijckx van PGA Nederland is in de dalende schademarkt het optimaal benutten van de beschikbare capaciteit essentieel. "In ons schadebedrijf te Zwolle is sprake van een lichte overcapaciteit. Door het interne werk van onze dealerbedrijven in Deventer in de toekomst naar Zwolle te sturen, kunnen we de beschikbare capaciteit beter benutten. Dit draagt uiteraard direct bij aan een verbetering van het rendement".

De activiteiten worden door Care schadeservice voortgezet in het huidige pand en ook alle medewerkers van UAS Deventer gaan over naar Care Schadeservice.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding