Officieel heet de schadehersteller vanaf dan ABS Autoherstel De Kade. Directeur Carlo van Nisselrooij vindt dat de keten "qua uitstraling en professionaliteit" uitstekend bij zijn eigen onderneming past. "Bedrijfseconomisch gezien is het voor ons een goede stap, dit is onze kans om onze portefeuille van opdrachtgevers verder uit te breiden. Tegelijkertijd hebben wij ABS Autoherstel een gezond en modern bedrijf te bieden, dat geografisch gezien heel gunstig ligt aan de rondweg in Eindhoven."

ABS heeft in Nederland bijna honderd vestigingen. Algemeen directeur Wijnand Mebius vindt dat de jongste loot aan de stam "de professionaliteit, vakbekwaamheid en ambitie heeft die wij als herstelformule zoeken. Het toetreden van De Kade Autoschade sluit daarnaast naadloos aan bij het streven ons netwerk in Zuid-Nederland verder te versterken."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding