Focwa en Stiba stimuleren samenwerking

Focwa en Stiba stimuleren een mogelijke samenwerking tussen hun leden. Hiertoe werden er Focwa-Stiba ledenbijeenkomsten georganiseerd, waarvan de derde en laatste gisteravond plaats vond in Eindhoven.

De Focwa-Stiba ledenbijeenkomsten hadden als thema ‘De toegevoegde waarde van ‘groene’ onderdelen’ en trok daarmee volle zalen, aldus Focwa. "Aan de orde kwam onder andere de kwaliteit, veiligheid, levering en garantie van de onderdelen." De opzet van de avond bood de ondernemers daarnaast de gelegenheid om met elkaar kennis te maken en gegevens uit te wisselen voor een mogelijke samenwerking. Aan het einde van de avond nodigde de demontagebranche de schadeherstelbranche uit voor bedrijfsbezoeken bij haar leden om gezamenlijk te praten over levering en leveringscondities.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Focwa en Stiba stimuleren samenwerking - Automobielmanagement.nl

Focwa en Stiba stimuleren samenwerking

Focwa en Stiba stimuleren een mogelijke samenwerking tussen hun leden. Hiertoe werden er Focwa-Stiba ledenbijeenkomsten georganiseerd, waarvan de derde en laatste gisteravond plaats vond in Eindhoven.

De Focwa-Stiba ledenbijeenkomsten hadden als thema ‘De toegevoegde waarde van ‘groene’ onderdelen’ en trok daarmee volle zalen, aldus Focwa. "Aan de orde kwam onder andere de kwaliteit, veiligheid, levering en garantie van de onderdelen." De opzet van de avond bood de ondernemers daarnaast de gelegenheid om met elkaar kennis te maken en gegevens uit te wisselen voor een mogelijke samenwerking. Aan het einde van de avond nodigde de demontagebranche de schadeherstelbranche uit voor bedrijfsbezoeken bij haar leden om gezamenlijk te praten over levering en leveringscondities.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding