In die functie wordt zij verantwoordelijk voor de commerciële marktbewerking van de zakelijke opdrachtgevers. Tevens zal ze de regionale marktbewerking voor haar rekening nemen. Haar komst zorgt ervoor, aldus het persbericht, dat de Autoschade Herstel Groep "mee kan bewegen met de snel veranderende marktomstandigheden en kan voldoen aan de groeiende marktvraag van opdrachtgevers."

Brenda Giltay beschikt over een aantal jaren ervaring bij een schadeherstelketen. Haar komst illustreert volgens Guus van Dreven, algemeen directeur van Autoschade Herstel Groep, de  professionalisering van de keten. Eerder al werd het automatiseringssysteem Apollo uitgerold. Ook geeft de keten "als enige in de schadebranche" zeven jaar garantie op zijn werkzaamheden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding