Dit maakte VOC (Vakopleiding Carrosseriebedrijf) bekend. De prijs ‘Leerbedrijf van het jaar’ is ingesteld om aandacht en positieve waardering te geven aan bedrijven voor het opleiden van MBO-scholieren. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan het bedrijf dat zich onderscheidt in de manier waarop het opleiden van leerlingen in de beroepspraktijk een plaats geeft in de dagelijkse bedrijfsvoering.

Directeur Erwin Snijders heeft ook dit jaar weer samen met zijn vrouw Anita nieuwe medewerkers opgeleid. Hierdoor is er naast een grote diversiteit in culturele achtergrond ook sprake van diverse leeftijden in het bedrijf. Van de ruim 1.900 leerbedrijven in de carrosseriebranche meent de jury te kunnen zeggen dat ABS Autoherstel Snijders deze prijs verdient.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding