Honderden auto’s bekrast, ruim miljoen euro schade

Honderden bekraste auto’s, samen goed voor ruim een miljoen euro schade – dat is de balans na de arrestatie van een 59-jarige man uit Emmen.

Hij heeft bekend degene te zijn die gedurende twaalf maanden in zijn woonplaats auto’s te lijf ging met een schroevendraaier. Dat deed hij vanwege persoonlijke problemen, biechtte hij op na zijn aanhouding op heterdaad, afgelopen zaterdagnacht.

Alles bij elkaar kreeg de politie in Emmen het laatste jaar bijna zevenhonderd aangiftes van gedupeerde autobezitters. De dader kon zijn gang aan doordat hij ’s nachts te werk ging en soms lange tijd niets ondernam.  Ging hij wel op pad, dan takelde hij beide zijden van auto’s toe, over de hele lengte. Sommige inwoners van Emmen waren de afgelopen twaalf maanden meerdere keren het slachtoffer.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Helaas krijgt dit meneer nog meer problemen als hij aansprakelijk gesteld wordt voor de schade. Of is dit nu het effect van de bezuiniging op de psychische zorg in Nederland. Dan zijn we slim bezig met zijn allen.

Geplaatst door: Albert Bos op
Honderden auto’s bekrast, ruim miljoen euro schade - Automobielmanagement.nl

Honderden auto’s bekrast, ruim miljoen euro schade

Honderden bekraste auto’s, samen goed voor ruim een miljoen euro schade – dat is de balans na de arrestatie van een 59-jarige man uit Emmen.

Hij heeft bekend degene te zijn die gedurende twaalf maanden in zijn woonplaats auto’s te lijf ging met een schroevendraaier. Dat deed hij vanwege persoonlijke problemen, biechtte hij op na zijn aanhouding op heterdaad, afgelopen zaterdagnacht.

Alles bij elkaar kreeg de politie in Emmen het laatste jaar bijna zevenhonderd aangiftes van gedupeerde autobezitters. De dader kon zijn gang aan doordat hij ’s nachts te werk ging en soms lange tijd niets ondernam.  Ging hij wel op pad, dan takelde hij beide zijden van auto’s toe, over de hele lengte. Sommige inwoners van Emmen waren de afgelopen twaalf maanden meerdere keren het slachtoffer.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Helaas krijgt dit meneer nog meer problemen als hij aansprakelijk gesteld wordt voor de schade. Of is dit nu het effect van de bezuiniging op de psychische zorg in Nederland. Dan zijn we slim bezig met zijn allen.

Geplaatst door: Albert Bos op