Marja Versleijen Commercieel Directeur van Care

Marja Versleijen (43) wordt met ingang van 1 mei commercieel directeur van Care Autoschade.

Versleijen heeft jarenlange commerciële ervaring opgedaan bij diverse grote organisaties. Ze werkte bijna zeven jaar voor ABZ op een directiepositie in sales- en productmanagement. In de twaalf jaar hieraan vervulde ze voor Getronics PinkRoccade diverse managementrollen, met als primaire focus sales en de verzekeringsbranche.

Volgens Algemeen Directeur Johan van Klinken is ervoor gekozen een commercieel directeur aan te stellen om de relaties van Care beter te kunnen bedienen en de commerciële mogelijkheden van Care maximaal te benutten: "Haar kennis en ervaring in de automotive- en verzekeringsbranche, in combinatie met haar persoonlijkheid, zal ons nog slagvaardiger maken. Ik ben erg blij met haar komst." Marja Versleijen zegt de focus te gaan uitbreiden naar nieuwe marktsegmenten met een verbreding van het dienstenpakket: "Er zijn genoeg kansen in deze uitdagende tijden."

Reacties

Gefeliciteerd Marja!

Geplaatst door: Monique Bakx op
Marja Versleijen Commercieel Directeur van Care - Automobielmanagement.nl

Marja Versleijen Commercieel Directeur van Care

Marja Versleijen (43) wordt met ingang van 1 mei commercieel directeur van Care Autoschade.

Versleijen heeft jarenlange commerciële ervaring opgedaan bij diverse grote organisaties. Ze werkte bijna zeven jaar voor ABZ op een directiepositie in sales- en productmanagement. In de twaalf jaar hieraan vervulde ze voor Getronics PinkRoccade diverse managementrollen, met als primaire focus sales en de verzekeringsbranche.

Volgens Algemeen Directeur Johan van Klinken is ervoor gekozen een commercieel directeur aan te stellen om de relaties van Care beter te kunnen bedienen en de commerciële mogelijkheden van Care maximaal te benutten: "Haar kennis en ervaring in de automotive- en verzekeringsbranche, in combinatie met haar persoonlijkheid, zal ons nog slagvaardiger maken. Ik ben erg blij met haar komst." Marja Versleijen zegt de focus te gaan uitbreiden naar nieuwe marktsegmenten met een verbreding van het dienstenpakket: "Er zijn genoeg kansen in deze uitdagende tijden."

Reacties

Gefeliciteerd Marja!

Geplaatst door: Monique Bakx op