Politie gaat duurzaam repareren

De Nederlandse politie heeft Duurzaam Repareren opgenomen in haar inkoopcriteria voor schade- en glasherstel. Dit meldt de stichting Duurzaam repareren.

Bij de nieuwe aanbesteding heeft de Nederlandse politie voor duurzaamheid gekozen volgens de methodiek van de stichting Duurzaam Repareren. De stichting zegt bijzonder ingenomen te zijn met deze stap: "De politie geeft hiermee het goede voorbeeld aan de inkopers bij overheid en bedrijfsleven".
De meer dan tienduizend autoschades en tweeduizend ruitreparaties dienen in de nieuwe aanbesteding volgens de duurzaamheidscriteria van de stichting te worden uitgevoerd. De aanbesteding is onlangs gepubliceerd op het Tenderned.

De stichting Duurzaam Repareren zegt te hopen dat meer partijen binnen de overheid en het bedrijfsleven dit voorbeeld zullen volgen. "Hoe groter de roep om duurzame reparaties is, hoe groter het enthousiasme bij autobedrijven, schadeherstellers en glasbedrijven om deze duurzame oplossingen te leveren."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Politie gaat duurzaam repareren - Automobielmanagement.nl

Politie gaat duurzaam repareren

De Nederlandse politie heeft Duurzaam Repareren opgenomen in haar inkoopcriteria voor schade- en glasherstel. Dit meldt de stichting Duurzaam repareren.

Bij de nieuwe aanbesteding heeft de Nederlandse politie voor duurzaamheid gekozen volgens de methodiek van de stichting Duurzaam Repareren. De stichting zegt bijzonder ingenomen te zijn met deze stap: "De politie geeft hiermee het goede voorbeeld aan de inkopers bij overheid en bedrijfsleven".
De meer dan tienduizend autoschades en tweeduizend ruitreparaties dienen in de nieuwe aanbesteding volgens de duurzaamheidscriteria van de stichting te worden uitgevoerd. De aanbesteding is onlangs gepubliceerd op het Tenderned.

De stichting Duurzaam Repareren zegt te hopen dat meer partijen binnen de overheid en het bedrijfsleven dit voorbeeld zullen volgen. "Hoe groter de roep om duurzame reparaties is, hoe groter het enthousiasme bij autobedrijven, schadeherstellers en glasbedrijven om deze duurzame oplossingen te leveren."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding