Rüttchen sluit zich aan bij Repanet

De schadeafdeling van Rüttchen Autowereld vestiging Breda heeft zich aangesloten bij Repanet, de lakvereniging van Standox.

Jerry Verwater, teamleider bij Rüttchen wil binnen Repanet de dialoog aangaan met andere autoschadebedrijven. "We kunnen elkaar op die manier als klankbord gebruiken en brainstormen over trends en kansen. ‘’ Daarnaast ziet hij voordelen van het marketingprogramma Classic Color Partner. "Het geeft ons extra tools  om het specifieke segment van oldtimers te bereiken.”

Rüttchen heeft dealerschappen van Mercedes-Benz personen-, bestel- en vrachtauto’s en Smart, Mitsubishi personen- en bestelauto’s. Met acht vestigingen verspreid over Breda, Tilburg, Den Bosch, Veghel, Gorinchem en Tiel, behoort het bedrijf tot de grootste dealerbedrijven van Nederland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Rüttchen sluit zich aan bij Repanet - Automobielmanagement.nl

Rüttchen sluit zich aan bij Repanet

De schadeafdeling van Rüttchen Autowereld vestiging Breda heeft zich aangesloten bij Repanet, de lakvereniging van Standox.

Jerry Verwater, teamleider bij Rüttchen wil binnen Repanet de dialoog aangaan met andere autoschadebedrijven. "We kunnen elkaar op die manier als klankbord gebruiken en brainstormen over trends en kansen. ‘’ Daarnaast ziet hij voordelen van het marketingprogramma Classic Color Partner. "Het geeft ons extra tools  om het specifieke segment van oldtimers te bereiken.”

Rüttchen heeft dealerschappen van Mercedes-Benz personen-, bestel- en vrachtauto’s en Smart, Mitsubishi personen- en bestelauto’s. Met acht vestigingen verspreid over Breda, Tilburg, Den Bosch, Veghel, Gorinchem en Tiel, behoort het bedrijf tot de grootste dealerbedrijven van Nederland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding