ASN’s internationale label Car Repair Europe (CRE) wordt National Partner in CRE voor het Verenigd Koninkrijk en Ierland.  

ASN Groep introduceerde CRE in november vorig jaar. Het label moet binnen drie jaar actief zijn in ten minste zes landen en preferred supplier worden voor grote internationale opdrachtgevers. In eigen land had ASN de grenzen van de groei bereikt. Meer schaalgrootte kon alleen worden behaald door internationale expansie. Bovendien is volgens directeur Peter Lammerts kwalitatief schadeherstel een prima exportproduct.

Mededirecteur Henk Raven van CRE stelt dat Selsia in Groot-Brittannië is uitgegroeid tot een professioneel netwerk, op een zelfde manier als ASN dat in Nederland heeft gedaan. Marketingdirecteur Neil Marcus van Selsia  betoogt dat internationale wagenparkbeheerders, leasebedrijven en verzekeraars in toenemende mate oplossingen voor schadeherstel kiezen op Europees niveau.