Schadehuis Nieuwegein bij Autoschade Herstel Groep

Schadehuis Nieuwegein B.V. is toegetreden tot Autoschade Herstel Groep. Hiermee komt de organisatie op 56 outlets.

Schadehuis Nieuwegein bestaat sinds twintig jaar en was onderdeel van Stigters Auto’s. Directeur Mohsen Kamali wil zijn Focwa Eurogarant-bedrijf laten groeien in gestuurd werk en meer grip krijgen op de zakelijke markt. "Voordeel van aansluiting is dat we zelfstandig ondernemer blijven, maar wel gebruik kunnen maken van de kennis en voordelen die de keten ons biedt."

Schadehuis Nieuwegein biedt zeven jaar garantie op schadeherstelwerkzaamheden en onderschrijft de keuze van Autoschade Herstel Groep voor Hiqure, het nieuwe kwaliteitscertificaat van Focwa. Autoschade Herstel Groep is in 2003 opgericht

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Schadehuis Nieuwegein bij Autoschade Herstel Groep - Automobielmanagement.nl

Schadehuis Nieuwegein bij Autoschade Herstel Groep

Schadehuis Nieuwegein B.V. is toegetreden tot Autoschade Herstel Groep. Hiermee komt de organisatie op 56 outlets.

Schadehuis Nieuwegein bestaat sinds twintig jaar en was onderdeel van Stigters Auto’s. Directeur Mohsen Kamali wil zijn Focwa Eurogarant-bedrijf laten groeien in gestuurd werk en meer grip krijgen op de zakelijke markt. "Voordeel van aansluiting is dat we zelfstandig ondernemer blijven, maar wel gebruik kunnen maken van de kennis en voordelen die de keten ons biedt."

Schadehuis Nieuwegein biedt zeven jaar garantie op schadeherstelwerkzaamheden en onderschrijft de keuze van Autoschade Herstel Groep voor Hiqure, het nieuwe kwaliteitscertificaat van Focwa. Autoschade Herstel Groep is in 2003 opgericht

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding