Autotaalglas Utrecht beste vestiging van Nederland

Autotaalglas heeft Hein Schellekens, eigenaar van Autotaalglas Utrecht, uitgeroepen tot Franchisenemer van het jaar 2012.

Toetsing

Deze interne waarderingsprijs reikt Autotaalglas Nederland jaarlijks uit na een toetsing van alle 54 vestigingen op onder andere klanttevredenheid, service, groei, rendement, marktaandeel, locatieservice en bereikbaarheid. "Deze prijs is voor ons heel belangrijk", aldus Schellekens. "Het is een opsteker, een bewijs dat we goed bezig zijn."

Franchisenemer van het jaar

Negentien jaar geleden werd Schellekens ook al verkozen tot Franchisenemer van het jaar, toen nog als eigenaar van een andere vestiging van Autotaalglas: "In de zeven jaar dat ik hier zit, hebben we de hele organisatie zo ingericht dat we klanten zo snel mogelijk kunnen helpen. Onze voorraad is bijvoorbeeld heel groot, we hebben hier 1.600 autoruiten staan. En in deze snelheid zit onze kracht."

Nijmegen en Apeldoorn

De tweede prijs ging naar Willie Coenen van Autotaalglas in Nijmegen. Op de derde plaats eindigde Henk Vink van Autotaalglas Apeldoorn. Schellekens is er trots op dat hij eigenaar is van de beste vestiging van Autotaalglas in Nederland. "Deze verkiezing is een benchmark, een goede competitie waarin positief gedrag wordt beloond. Het tilt de hele organisatie naar een hoger niveau."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Autotaalglas Utrecht beste vestiging van Nederland - Automobielmanagement.nl

Autotaalglas Utrecht beste vestiging van Nederland

Autotaalglas heeft Hein Schellekens, eigenaar van Autotaalglas Utrecht, uitgeroepen tot Franchisenemer van het jaar 2012.

Toetsing

Deze interne waarderingsprijs reikt Autotaalglas Nederland jaarlijks uit na een toetsing van alle 54 vestigingen op onder andere klanttevredenheid, service, groei, rendement, marktaandeel, locatieservice en bereikbaarheid. "Deze prijs is voor ons heel belangrijk", aldus Schellekens. "Het is een opsteker, een bewijs dat we goed bezig zijn."

Franchisenemer van het jaar

Negentien jaar geleden werd Schellekens ook al verkozen tot Franchisenemer van het jaar, toen nog als eigenaar van een andere vestiging van Autotaalglas: "In de zeven jaar dat ik hier zit, hebben we de hele organisatie zo ingericht dat we klanten zo snel mogelijk kunnen helpen. Onze voorraad is bijvoorbeeld heel groot, we hebben hier 1.600 autoruiten staan. En in deze snelheid zit onze kracht."

Nijmegen en Apeldoorn

De tweede prijs ging naar Willie Coenen van Autotaalglas in Nijmegen. Op de derde plaats eindigde Henk Vink van Autotaalglas Apeldoorn. Schellekens is er trots op dat hij eigenaar is van de beste vestiging van Autotaalglas in Nederland. "Deze verkiezing is een benchmark, een goede competitie waarin positief gedrag wordt beloond. Het tilt de hele organisatie naar een hoger niveau."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding