Doyen Auto lanceert carrosseriemerk Carfirst

Doyen Auto komt met Carfirst, een assortiment producten en gereedschappen voor autoschadeherstellers.

Het nieuwe merk omvat negen productfamilies met in totaal bijna driehonderd referenties. De productiekwaliteit voldoet volgens Doyen aan de EU-norm; het assortiment dekt "de volledige behoefte aan verbruiksartikelen en verfbenodigdheden." Oftewel producten voor voorbewerking, spuitwerk, onderhoud, bescherming en reparatie.

Doyen Auto ziet de komst van Carfirst als de volgende stap in zijn strategie om een compleet assortiment verbruiksartikelen voor de carrosserie aan te bieden. Carfirst is vanaf oktober verkrijgbaar bij onder meer de API-grossiers. Doyen belooft levertijden van 24 uur na ontvangst van de bestelling. De verschillende producten kunnen worden besteld via de E-catalogus DoyenDoc. Een papieren naslagwerk is verkrijgbaar op aanvraag. Ook is een website in voorbereiding waarop binnenkort alle productfamilies van Carfirst te vinden zullen zijn.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Als een zeer trouwe klant van Auto onderdelen van Looy Herentals…heb ik nu kennis gemaakt met uw nieuw aanbod van het Car_first product ML Brun…Ik ga er ggen doekjes omwinden….dit product is pure rommel en het woord holle ruimte bescherming niet waardig…Het is zo dun als regenwater…het droogt niet, het laat amper een film achter …kortom een dikke nul.Het oude product van Danoil daarentegen welk nu niet meer in uw aanbod staat was een perfect product dat wij met het volle karton afnamen en jaren bescherming bood.Car first ML IS GRANDIOOS GEBUISD.
mvg
Robert G

Geplaatst door: GARAGE GOVERTS R op
Doyen Auto lanceert carrosseriemerk Carfirst - Automobielmanagement.nl

Doyen Auto lanceert carrosseriemerk Carfirst

Doyen Auto komt met Carfirst, een assortiment producten en gereedschappen voor autoschadeherstellers.

Het nieuwe merk omvat negen productfamilies met in totaal bijna driehonderd referenties. De productiekwaliteit voldoet volgens Doyen aan de EU-norm; het assortiment dekt "de volledige behoefte aan verbruiksartikelen en verfbenodigdheden." Oftewel producten voor voorbewerking, spuitwerk, onderhoud, bescherming en reparatie.

Doyen Auto ziet de komst van Carfirst als de volgende stap in zijn strategie om een compleet assortiment verbruiksartikelen voor de carrosserie aan te bieden. Carfirst is vanaf oktober verkrijgbaar bij onder meer de API-grossiers. Doyen belooft levertijden van 24 uur na ontvangst van de bestelling. De verschillende producten kunnen worden besteld via de E-catalogus DoyenDoc. Een papieren naslagwerk is verkrijgbaar op aanvraag. Ook is een website in voorbereiding waarop binnenkort alle productfamilies van Carfirst te vinden zullen zijn.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Als een zeer trouwe klant van Auto onderdelen van Looy Herentals…heb ik nu kennis gemaakt met uw nieuw aanbod van het Car_first product ML Brun…Ik ga er ggen doekjes omwinden….dit product is pure rommel en het woord holle ruimte bescherming niet waardig…Het is zo dun als regenwater…het droogt niet, het laat amper een film achter …kortom een dikke nul.Het oude product van Danoil daarentegen welk nu niet meer in uw aanbod staat was een perfect product dat wij met het volle karton afnamen en jaren bescherming bood.Car first ML IS GRANDIOOS GEBUISD.
mvg
Robert G

Geplaatst door: GARAGE GOVERTS R op