Alwaysbemobile stopt met keten AH Autoschade Herstel

The Alwaysbemobile Company gaat stoppen met AH Autoschade Herstel.

Directeur Patrick Ledegang zegt dat de franchisenemers op eigen kracht verder gaan. De aanhoudend krimpende markt voor autoschadeherstel heeft geleid tot de beslissing. De kernproducten autoglas, banden en onderhoud blijven over, inclusief de hiervoor bestaand eformules binnen Alwaysbemobile.

De afgestoten schadeherstelketen telt twaalf aangesloten bedrijven en werd door Alwaysbemobile geëxploiteerd sinds najaar 2011, toen een joint venture met AHGN strandde. Toenmalig CEO Luc van Bussel van The Alwaysbemobile Company zei in de Benelux te gaan werken met geselecteerde Associate Business Partners in plaats van met franchisenemers. "De markt schreeuwt om een hoogwaardige landelijke sterke formule met maximale efficiency en toegevoegde waarden", aldus Van Bussel eind 2011.

  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Alwaysbemobile stopt met keten AH Autoschade Herstel - Automobielmanagement.nl

Alwaysbemobile stopt met keten AH Autoschade Herstel

The Alwaysbemobile Company gaat stoppen met AH Autoschade Herstel.

Directeur Patrick Ledegang zegt dat de franchisenemers op eigen kracht verder gaan. De aanhoudend krimpende markt voor autoschadeherstel heeft geleid tot de beslissing. De kernproducten autoglas, banden en onderhoud blijven over, inclusief de hiervoor bestaand eformules binnen Alwaysbemobile.

De afgestoten schadeherstelketen telt twaalf aangesloten bedrijven en werd door Alwaysbemobile geëxploiteerd sinds najaar 2011, toen een joint venture met AHGN strandde. Toenmalig CEO Luc van Bussel van The Alwaysbemobile Company zei in de Benelux te gaan werken met geselecteerde Associate Business Partners in plaats van met franchisenemers. "De markt schreeuwt om een hoogwaardige landelijke sterke formule met maximale efficiency en toegevoegde waarden", aldus Van Bussel eind 2011.

  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding