De samenwerking start per direct en is een belangrijk onderdeel van de uitwerking van de nieuwe strategische koers van AHG. "Gezien de huidige trends in de schadebranche ben ik verheugd dat we ons netwerk kunnen uitbreiden met drie vestigingen die passen binnen ons nieuwe concept", meldt  directeur Guus van Dreven van AHG. Schades worden steeds kleiner door de toenemende intelligentie van het wagenpark en dit vraagt om specialisatie op het gebied van merkschadeherstel maar ook om verdere professionalisering van cosmetische schadeafhandeling, aldus AHG. Bovendien is er een grote groep van wa-verzekerde automobilisten die zich bij schade steeds vaker online oriënteert. Met de toetreding van de drie Koops Furness-bedrijven beschikt AHG nu over een landelijk netwerk van 57 vestigingen dat ook gespecialiseerd is in het repareren van kleine autoschade. Directeur Allard Pit van Koops Furness Schadeherstel zegt over de aansluiting: "Door deze samenwerking zijn wij nu in staat onze schadeherstel-expertise landelijk aan te bieden aan onze opdrachtgevers."
AHG wil zich binnen korte tijd verder specialiseren in reparatie van kleine autoschade én complex schadeherstel, aldus Guus van Dreven. Met Easy2Fix Smart Repair, de formule die zich specifiek richt op het efficiënt en voordelig herstellen van kleine schade, heeft AHG een uitgewerkt specialisatieconcept voor de aangesloten vestigingen in handen.  Koops Furness Schadeherstel isonder meer FOCWA Eurogarant, FOCWA MVO, Volvo- en Land Rover-erkend autoschadeherstelbedrijf en specialist ten aanzien van schadeherstel voor bestelauto’s, trucks, trailers, zwaar materieel en landbouwmachines (LMB) via het landelijke schadeherstel netwerk van MAX-Repair.
Autoschade Herstel Groep is in 2003 opgericht als keten van gerenommeerde autoschadeherstelbedrijven. De 55 aangesloten bedrijven zijn verspreid over het hele land, het zijn specialisten op het gebied van compleet autoschadeherstel. Zakelijke en particuliere klanten kunnen bij Autoschade Herstel Groep terecht voor alle soorten schadeherstel. Aangesloten bedrijven werken onder de keurmerken FOCWA Eurogarantbedrijven en Groen Autoherstel. Klanten krijgen maar liefst zeven jaar garantie op schadeherstelwerkzaamheden.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding