Schadelease.nl is een bemiddelingsbedrijf dat mikt op particulieren met schade aan hun voertuig die niet beschikken over de juiste verzekering en financiële middelen. Dat probleem zou steeds vaker voorkomen, stellen de initiatiefnemers Rob Dekker en Ronald Dinius op basis van onderzoek.

Schadelease.nl werkt met een netwerk van aangesloten schadeherstelbedrijven. De consument kan via de site zien bij welk bedrijf hij kan laten taxeren. Schadelease.nl doet vervolgens aan de hand van een acte van sessie in samenwerking met haar kredietpartner een voorstel voor een betalingsregeling. Het bedrijf wil binnen 24 uur laten weten of de financiering goedgekeurd wordt, zodat de reparatie kan beginnen. Naar eigen zeggen wordt het schadebedrag binnen een werkdag betaald.

Schadelease.nl zegt bezig te zijn herstel- en garagebedrijven te zoeken die partner willen worden. De kosten voor het eerste jaar bedragen 295 euro (excl. BTW). Vanaf het tweede jaar bedraagt het partnerschap 360 euro (excl. BTW) per jaar.

Bron: Autoschadeportaal 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding