ASN Autoschade Service Otten Helmond van start

ASN Otten Helmond is de nieuwe naam van Autoschade Otten B.V. in Helmond, na de overname per 1 oktober jl.

De nieuwe eigenaar is het ondernemersechtpaar Martine en Gerald van Honk, ook al aan het roer van autoschadebedrijf ASN Schonewille Deurne. Het nu overgenomen Autoschade Otten bestaat sinds vijftien jaar en heeft volgens Gerald van Honk "een uitstekende naam in Helmond en omgeving en een prachtig pand op een goede locatie. Een groot voordeel is dat we op operationeel vlak op dezelfde wijze naar een schadebedrijf kijken."

Ook Jeroen Veldman, commercieel directeur ASN Groep, is tevreden. "Zonder dat er capaciteit aan de branche wordt toegevoegd, versterken wij onze aanwezigheid in de regio met ASN. Een dergelijke samenvoeging van bedrijven levert zowel kostenbesparing als procesefficiency op." Helmond heeft bijna negentigduizend inwoners.

ASN Autoschade Service Otten Helmond van start - Automobielmanagement.nl

ASN Autoschade Service Otten Helmond van start

ASN Otten Helmond is de nieuwe naam van Autoschade Otten B.V. in Helmond, na de overname per 1 oktober jl.

De nieuwe eigenaar is het ondernemersechtpaar Martine en Gerald van Honk, ook al aan het roer van autoschadebedrijf ASN Schonewille Deurne. Het nu overgenomen Autoschade Otten bestaat sinds vijftien jaar en heeft volgens Gerald van Honk "een uitstekende naam in Helmond en omgeving en een prachtig pand op een goede locatie. Een groot voordeel is dat we op operationeel vlak op dezelfde wijze naar een schadebedrijf kijken."

Ook Jeroen Veldman, commercieel directeur ASN Groep, is tevreden. "Zonder dat er capaciteit aan de branche wordt toegevoegd, versterken wij onze aanwezigheid in de regio met ASN. Een dergelijke samenvoeging van bedrijven levert zowel kostenbesparing als procesefficiency op." Helmond heeft bijna negentigduizend inwoners.