Cees Klaassen volgt Jeroen Veldman op bij ASN

Bij ASN Nederland treedt Cees Klaassen vanaf 1 januari 2016 toe tot de directie in de functie van Commercieel Directeur.

Hij volgt Jeroen Veldman toe, die ASN inmiddels heeft verlaten.

Klaassen heeft de afgelopen jaren ervaring opgedaan in de schadebranche en bekleedde diverse directieposities bij diverse netwerkorganisaties. De afgelopen periode werkte hij aan methodes om de samenwerking tussen netwerken en verzekeraars te verbeteren. Uitgangspunt was de schadelast terug te dringen en tegelijk de marges voor de hersteller structureel te verbeteren.

Klaassen moet de verdere groei van ASN vorm gaan geven en de marktpositie van de keten verder verbeteren. Daarnaast zou zijn ervaring goed aansluiten bij de internationale ambities van ASN. "Soms is er een moment en dan moet je zelf gewoon achter het stuur stappen", zegt Klaassen.. "Het momentum is er, mijn internationale herstelkennis en de zin om het aan te pakken."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Cees Klaassen volgt Jeroen Veldman op bij ASN - Automobielmanagement.nl

Cees Klaassen volgt Jeroen Veldman op bij ASN

Bij ASN Nederland treedt Cees Klaassen vanaf 1 januari 2016 toe tot de directie in de functie van Commercieel Directeur.

Hij volgt Jeroen Veldman toe, die ASN inmiddels heeft verlaten.

Klaassen heeft de afgelopen jaren ervaring opgedaan in de schadebranche en bekleedde diverse directieposities bij diverse netwerkorganisaties. De afgelopen periode werkte hij aan methodes om de samenwerking tussen netwerken en verzekeraars te verbeteren. Uitgangspunt was de schadelast terug te dringen en tegelijk de marges voor de hersteller structureel te verbeteren.

Klaassen moet de verdere groei van ASN vorm gaan geven en de marktpositie van de keten verder verbeteren. Daarnaast zou zijn ervaring goed aansluiten bij de internationale ambities van ASN. "Soms is er een moment en dan moet je zelf gewoon achter het stuur stappen", zegt Klaassen.. "Het momentum is er, mijn internationale herstelkennis en de zin om het aan te pakken."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding