De Bangroep staat onder leiding van algemeen directeur Theo Mulder. De onderneming bestrijkt groot Amsterdam met vier Volvo-dealervestigingen, een leasemaatschappij (Banlease) en een schadeherstelbedrijf (Autoschade Drenth).

In deze regio kon A.A.S. versterking van het netwerk gebruiken. "De aanvulling met het Volvo Merk Erkend (VES) herstel is voor onze keten uiteraard van grote waarde. Reden genoeg om verheugd te zijn met onze samenwerking", aldus A.A.S.-directeur Nicole Spenkelink. Het potentieel in Amsterdam is volgens haar zo groot "dat wij gaan kijken naar mogelijkheden om nog dichterbij onze klanten te komen, zonder daarvoor nieuwe schadebedrijven te openen. In onze visie 2020 is het marktpotentieel absoluut leidend. Wij zoeken per werkgebied, in dit geval Amsterdam, naar de meest optimale invulling."