Autoschade Drenth in Amstelveen bij A.A.S.

De Bangroep is sinds 1 januari toegevoegd aan het netwerk van Allround Automotive Solutions (A.A.S.).

De Bangroep staat onder leiding van algemeen directeur Theo Mulder. De onderneming bestrijkt groot Amsterdam met vier Volvo-dealervestigingen, een leasemaatschappij (Banlease) en een schadeherstelbedrijf (Autoschade Drenth).

In deze regio kon A.A.S. versterking van het netwerk gebruiken. "De aanvulling met het Volvo Merk Erkend (VES) herstel is voor onze keten uiteraard van grote waarde. Reden genoeg om verheugd te zijn met onze samenwerking", aldus A.A.S.-directeur Nicole Spenkelink. Het potentieel in Amsterdam is volgens haar zo groot "dat wij gaan kijken naar mogelijkheden om nog dichterbij onze klanten te komen, zonder daarvoor nieuwe schadebedrijven te openen. In onze visie 2020 is het marktpotentieel absoluut leidend. Wij zoeken per werkgebied, in dit geval Amsterdam, naar de meest optimale invulling."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Autoschade Drenth in Amstelveen bij A.A.S. - Automobielmanagement.nl

Autoschade Drenth in Amstelveen bij A.A.S.

De Bangroep is sinds 1 januari toegevoegd aan het netwerk van Allround Automotive Solutions (A.A.S.).

De Bangroep staat onder leiding van algemeen directeur Theo Mulder. De onderneming bestrijkt groot Amsterdam met vier Volvo-dealervestigingen, een leasemaatschappij (Banlease) en een schadeherstelbedrijf (Autoschade Drenth).

In deze regio kon A.A.S. versterking van het netwerk gebruiken. "De aanvulling met het Volvo Merk Erkend (VES) herstel is voor onze keten uiteraard van grote waarde. Reden genoeg om verheugd te zijn met onze samenwerking", aldus A.A.S.-directeur Nicole Spenkelink. Het potentieel in Amsterdam is volgens haar zo groot "dat wij gaan kijken naar mogelijkheden om nog dichterbij onze klanten te komen, zonder daarvoor nieuwe schadebedrijven te openen. In onze visie 2020 is het marktpotentieel absoluut leidend. Wij zoeken per werkgebied, in dit geval Amsterdam, naar de meest optimale invulling."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding