Autodata lanceert vernieuwd SchadeVerleden

Autodata Nederland heeft haar schade-informatiedienst SchadeVerleden vernieuwd. Dit meldt de ABZ-dochter op haar website.

Het vernieuwde SchadeVerleden geeft gebruikers inzicht in autoschade met informatie uit het verleden. Professionals die handelen in gebruikte voertuigen krijgen door deze informatie meer zekerheid bij in- en verkoopbeslissingen. Volgens Erik van den Heuvel van Autodata Nederland is er behoefte aan betere informatievoorziening rondom auto’s: "Door maximaal gebruik te maken van databronnen creëren we nieuwe mogelijkheden voor onze klanten. Feit is dat er gemiddeld 1,4 keer schade wordt geregistreerd per voertuig. Deze historische schade-informatie is cruciaal voor onze klanten."

Volgens Autodata is het van belang te weten hoe ernstig die schade was, of de schade is hersteld en misschien nog wel belangrijk of de schade is hersteld door een erkend schadehersteller.

SchadeVerleden is via het kenteken te raadplegen en geeft informatie over de in Nederland geregistreerde voertuigschades. Auto’s die een leasemaatschappij als huidige eigenaar hebben worden uitgesloten van bevraging. SchadeVerleden is exclusief beschikbaar voor gebruikers van Wheelerdelta en Autoscan.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Autodata lanceert vernieuwd SchadeVerleden - Automobielmanagement.nl

Autodata lanceert vernieuwd SchadeVerleden

Autodata Nederland heeft haar schade-informatiedienst SchadeVerleden vernieuwd. Dit meldt de ABZ-dochter op haar website.

Het vernieuwde SchadeVerleden geeft gebruikers inzicht in autoschade met informatie uit het verleden. Professionals die handelen in gebruikte voertuigen krijgen door deze informatie meer zekerheid bij in- en verkoopbeslissingen. Volgens Erik van den Heuvel van Autodata Nederland is er behoefte aan betere informatievoorziening rondom auto’s: "Door maximaal gebruik te maken van databronnen creëren we nieuwe mogelijkheden voor onze klanten. Feit is dat er gemiddeld 1,4 keer schade wordt geregistreerd per voertuig. Deze historische schade-informatie is cruciaal voor onze klanten."

Volgens Autodata is het van belang te weten hoe ernstig die schade was, of de schade is hersteld en misschien nog wel belangrijk of de schade is hersteld door een erkend schadehersteller.

SchadeVerleden is via het kenteken te raadplegen en geeft informatie over de in Nederland geregistreerde voertuigschades. Auto’s die een leasemaatschappij als huidige eigenaar hebben worden uitgesloten van bevraging. SchadeVerleden is exclusief beschikbaar voor gebruikers van Wheelerdelta en Autoscan.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding