Unigarant start met Aegon nieuw schadeherstel netwerk

Unigarant/ANWB verzekeren start per 15 augustus in samenwerking met Aegon met een nieuw autoschadeherstelnetwerk en sluit aan bij het reeds bestaande Aegon herstelnetwerk. Hiervoor worden 220 autoherstelbedrijven gecontracteerd.

Unigarant start met Aegon nieuw schadeherstel netwerk

Voorheen besteedde Unigarant/ANWB verzekeren het schadeherstel uit aan drie grote ketens. Nu kan de klant voortaan direct met de cascoschade naar de hersteller. Tevens is het doel om op termijn verzekerden, waarvan de schade aan de eigen auto niet gedekt is, een voordeel te bieden bij het herstellen van hun schade.

Voor de schadeherstellers in het eigen netwerk zijn er continu metingen van klanttevredenheid en kwaliteitsnormen. "De herstellers zijn door ons zelf geselecteerd en getoetst op onder meer klanttevredenheid, kwaliteit van de werkzaamheden en doorlooptijden", aldus Will Hoogstad, directie Unigarant/ANWB verzekeren. Ook gaat Unigarant/ANWB verzekeren over naar het schadeplatform Audaflow van ABZ.

Door de aansluiting bij het Aegon herstelnetwerk worden de geselecteerde herstellers meer volume en een uniforme werkwijze geboden. "Ruim vier jaar geleden is Aegon het herstelnetwerk gestart om klanten bij schade snel en gestructureerd te kunnen helpen", aldus Paul Knapper, Business Manager Expertise en Herstelnetwerken bij Aegon. "Dit doel hebben wij bereikt. Door de samenwerking met Unigarant/ANWB verzekeren vergroten wij ons netwerk van schadeherstellers en zitten wij dichter bij de klant."

Unigarant start met Aegon nieuw schadeherstel netwerk - Automobielmanagement.nl

Unigarant start met Aegon nieuw schadeherstel netwerk

Unigarant/ANWB verzekeren start per 15 augustus in samenwerking met Aegon met een nieuw autoschadeherstelnetwerk en sluit aan bij het reeds bestaande Aegon herstelnetwerk. Hiervoor worden 220 autoherstelbedrijven gecontracteerd.

Unigarant start met Aegon nieuw schadeherstel netwerk

Voorheen besteedde Unigarant/ANWB verzekeren het schadeherstel uit aan drie grote ketens. Nu kan de klant voortaan direct met de cascoschade naar de hersteller. Tevens is het doel om op termijn verzekerden, waarvan de schade aan de eigen auto niet gedekt is, een voordeel te bieden bij het herstellen van hun schade.

Voor de schadeherstellers in het eigen netwerk zijn er continu metingen van klanttevredenheid en kwaliteitsnormen. "De herstellers zijn door ons zelf geselecteerd en getoetst op onder meer klanttevredenheid, kwaliteit van de werkzaamheden en doorlooptijden", aldus Will Hoogstad, directie Unigarant/ANWB verzekeren. Ook gaat Unigarant/ANWB verzekeren over naar het schadeplatform Audaflow van ABZ.

Door de aansluiting bij het Aegon herstelnetwerk worden de geselecteerde herstellers meer volume en een uniforme werkwijze geboden. "Ruim vier jaar geleden is Aegon het herstelnetwerk gestart om klanten bij schade snel en gestructureerd te kunnen helpen", aldus Paul Knapper, Business Manager Expertise en Herstelnetwerken bij Aegon. "Dit doel hebben wij bereikt. Door de samenwerking met Unigarant/ANWB verzekeren vergroten wij ons netwerk van schadeherstellers en zitten wij dichter bij de klant."