Been Autoschade honderdste gecertificeerde lid Focwa

Jan Been, directeur van Been Autoschade BV in Groningen, is het honderdste lid dat is gecertificeerd voor de FOCWA Standaard. “Dit is een prachtige prestatie van ons hele team. Met elkaar bewijzen we zo dat vakmanschap en veiligheid bij ons hoog in het vaandel staan.”

Been Autoschade honderdste gecertificeerde lid Focwa.

Bestuurder Carli Pellegrom is samen met communicatiemedewerker Marinthe Wiegers naar het noorden afgereisd om het nieuwe certificaat en schild af te leveren. "Het bestuur van FOCWA is blij om te zien dat steeds meer ondernemers serieus werk maken van kwaliteit, vakmanschap en veiligheid. Zo laten we aan de consument zien dat bij een FOCWA bedrijf het goed zit met de veiligheid. Óók bij de moderne auto met tal van technologische hoogstandjes", aldus Carli Pellegrom.

Jan Been licht verder toe: "Al ruim vijftig jaar streven wij naar kwaliteit. Deze erkenning bevestigt dat wij met ons hele team voor kwaliteit staan. Het heeft ons hierdoor ook niet veel tijd gekost om het certificaat te behalen. Het was vooral een kwestie van vastleggen van wat we al sinds jaar en dag doen. Door het certificaat weet ook de consument dat hij bij ons aan het juiste adres is. Voortdurend innoveren en investeren in vakmanschap is ons motto. Door in te zetten op innovatie en samenwerking met andere schadeherstelbedrijven blijven wij up-to-date. Zo zetten de veranderingen in de autotechniek ons niet op achterstand. We zijn blij dat de FOCWA het initiatief heeft genomen om de aangesloten schadeherstelbedrijven naar een hoger niveau te tillen middels de FOCWA Standaard."

Been Autoschade maakt onderdeel uit van het autoschadenetwerk S.A.G. (Samenwerkende Autoschade Groep), waar ook merkerkend schadeherstel plaatsvindt.

Been Autoschade honderdste gecertificeerde lid Focwa - Automobielmanagement.nl

Been Autoschade honderdste gecertificeerde lid Focwa

Jan Been, directeur van Been Autoschade BV in Groningen, is het honderdste lid dat is gecertificeerd voor de FOCWA Standaard. “Dit is een prachtige prestatie van ons hele team. Met elkaar bewijzen we zo dat vakmanschap en veiligheid bij ons hoog in het vaandel staan.”

Been Autoschade honderdste gecertificeerde lid Focwa.

Bestuurder Carli Pellegrom is samen met communicatiemedewerker Marinthe Wiegers naar het noorden afgereisd om het nieuwe certificaat en schild af te leveren. "Het bestuur van FOCWA is blij om te zien dat steeds meer ondernemers serieus werk maken van kwaliteit, vakmanschap en veiligheid. Zo laten we aan de consument zien dat bij een FOCWA bedrijf het goed zit met de veiligheid. Óók bij de moderne auto met tal van technologische hoogstandjes", aldus Carli Pellegrom.

Jan Been licht verder toe: "Al ruim vijftig jaar streven wij naar kwaliteit. Deze erkenning bevestigt dat wij met ons hele team voor kwaliteit staan. Het heeft ons hierdoor ook niet veel tijd gekost om het certificaat te behalen. Het was vooral een kwestie van vastleggen van wat we al sinds jaar en dag doen. Door het certificaat weet ook de consument dat hij bij ons aan het juiste adres is. Voortdurend innoveren en investeren in vakmanschap is ons motto. Door in te zetten op innovatie en samenwerking met andere schadeherstelbedrijven blijven wij up-to-date. Zo zetten de veranderingen in de autotechniek ons niet op achterstand. We zijn blij dat de FOCWA het initiatief heeft genomen om de aangesloten schadeherstelbedrijven naar een hoger niveau te tillen middels de FOCWA Standaard."

Been Autoschade maakt onderdeel uit van het autoschadenetwerk S.A.G. (Samenwerkende Autoschade Groep), waar ook merkerkend schadeherstel plaatsvindt.