Focwa van start met branchemonitor

Focwa gaat binnenkort van start met een nieuwe branchemonitor. Dit kondigde Focwa voorzitter a.i Denis Maessen onlangs aan tijdens de schadebijeenkomst van Automotive Insiders.

De nieuwe branchemonitor komt voort uit Focwa nieuwe stijl. De monitor omvat gegevens over de automotive markt zoals wagenpark, calculaties, HR, opleidingen, klanttevredenheid, opleidingen en beoordelingen. Daarnaast omvat hij aspecten voor de bedrijfsvoering van de ondernemer van het schadeherstelbedrijf, met cijfers van de branche waarmee schadebedrijven zich kunnen spiegelen.
"De branchemonitor levert een basis waarmee bedrijven zich kunnen spiegelen en inspelen op veranderingen in de branche", aldus Maessen. "Hierbij kun je ook denken aan werkgelegenheid, onderwijs en ondernemerschap. Ook kunnen bedrijven een beeld krijgen hoe hun kosten en omzet bijvoorbeeld liggen ten opzichte van die van de collegabedrijven en waar hun kansen liggen."
Ook voor overheden en financiële instellingen worden specifieke pakketten informatie beschikbaar gesteld.
De eerste resultaten van de branchemonitor komen binnenkort beschikbaar voor Focwa-bedrijven en worden geleidelijk binnen de gehele branche geïntroduceerd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Focwa van start met branchemonitor - Automobielmanagement.nl

Focwa van start met branchemonitor

Focwa gaat binnenkort van start met een nieuwe branchemonitor. Dit kondigde Focwa voorzitter a.i Denis Maessen onlangs aan tijdens de schadebijeenkomst van Automotive Insiders.

De nieuwe branchemonitor komt voort uit Focwa nieuwe stijl. De monitor omvat gegevens over de automotive markt zoals wagenpark, calculaties, HR, opleidingen, klanttevredenheid, opleidingen en beoordelingen. Daarnaast omvat hij aspecten voor de bedrijfsvoering van de ondernemer van het schadeherstelbedrijf, met cijfers van de branche waarmee schadebedrijven zich kunnen spiegelen.
"De branchemonitor levert een basis waarmee bedrijven zich kunnen spiegelen en inspelen op veranderingen in de branche", aldus Maessen. "Hierbij kun je ook denken aan werkgelegenheid, onderwijs en ondernemerschap. Ook kunnen bedrijven een beeld krijgen hoe hun kosten en omzet bijvoorbeeld liggen ten opzichte van die van de collegabedrijven en waar hun kansen liggen."
Ook voor overheden en financiële instellingen worden specifieke pakketten informatie beschikbaar gesteld.
De eerste resultaten van de branchemonitor komen binnenkort beschikbaar voor Focwa-bedrijven en worden geleidelijk binnen de gehele branche geïntroduceerd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding