Locatus: aantal schadeherstelbedrijven met 10% toegenomen

Het aantal zelfstandige schadeherstelbedrijven in Nederland is in 10 jaar tijd gegroeid van 1.438 in 2010 naar 1.580 op dit moment, een stijging van 10%.

Aantal schadeherstelbedrijven met 10% toegenomen

Dit meldde Locatus na het nieuws dat het aantal verkeersongevallen met 8% is toegenomen. De schadeherstelbedrijven die deel uitmaken van een dealerbedrijf worden hierin niet meegenomen.
Locatus meldt dat in dezelfde periode het aantal auto’s in Nederland toenam van circa 7,6 miljoen naar circa 8,1 miljoen (+6,3 %). Men meldt dat deze bedrijven voornamelijk bestaan uit zelfstandige ondernemers. Slechts 18% is aangesloten bij een keten.

Nederland heeft per 10.000 inwoners zo’n 0,93 schadeherstelbedrijven en per 10.000 personenauto’s zijn dat 1,78 schadeherstelbedrijven. De meeste hiervan zijn gevestigd in de dichtbevolkte delen van het land. Toch ligt het aantal schadeherstelbedrijven per inwoner in de provincies Friesland, Overijssel, Noord-Brabant en Drenthe hoger dan landelijk, zo meldt men.

Locatus: aantal schadeherstelbedrijven met 10% toegenomen - Automobielmanagement.nl

Locatus: aantal schadeherstelbedrijven met 10% toegenomen

Het aantal zelfstandige schadeherstelbedrijven in Nederland is in 10 jaar tijd gegroeid van 1.438 in 2010 naar 1.580 op dit moment, een stijging van 10%.

Aantal schadeherstelbedrijven met 10% toegenomen

Dit meldde Locatus na het nieuws dat het aantal verkeersongevallen met 8% is toegenomen. De schadeherstelbedrijven die deel uitmaken van een dealerbedrijf worden hierin niet meegenomen.
Locatus meldt dat in dezelfde periode het aantal auto’s in Nederland toenam van circa 7,6 miljoen naar circa 8,1 miljoen (+6,3 %). Men meldt dat deze bedrijven voornamelijk bestaan uit zelfstandige ondernemers. Slechts 18% is aangesloten bij een keten.

Nederland heeft per 10.000 inwoners zo’n 0,93 schadeherstelbedrijven en per 10.000 personenauto’s zijn dat 1,78 schadeherstelbedrijven. De meeste hiervan zijn gevestigd in de dichtbevolkte delen van het land. Toch ligt het aantal schadeherstelbedrijven per inwoner in de provincies Friesland, Overijssel, Noord-Brabant en Drenthe hoger dan landelijk, zo meldt men.