Bovag Schadeherstel wil Thatcham reparatietips

Bovag Autoschadeherstelbedrijven wil zo spoedig mogelijk van start met technische informatie van Thatcham voor het herstel van autoschades. Dit zei voorzitter Toine Beljaars tijdens een Bovag informatiebijeenkomst voor schadeherstellers in Bunnik.

Bovag Schadesupport naar AutoNiveau

Hiertoe praat Bovag met ABZ voor collectieve inkoop. Als de plannen slagen komt de herstelinformatie voor alle leden beschikbaar achter de calculatie. "Schadeherstellers die lid zijn van Bovag Autoschadeherstelbedrijven kunnen dan de informatie zo bij elke gemaakte calculatie raadplegen", aldus Beljaars. "Thatcham Research heeft al een overeenkomst met ABZ waardoor erkende reparatievoorschriften zijn geïntegreerd in Audatex."

De bedoeling is dat de reparatievoorschriften beschikbaar komen op abonnementsbasis, waarbij de bij Bovag aangesloten schadeherstellers een abonnement kunnen nemen en de informatie voor hen beschikbaar komt.

Bovag Schadeherstel wil Thatcham reparatietips - Automobielmanagement.nl

Bovag Schadeherstel wil Thatcham reparatietips

Bovag Autoschadeherstelbedrijven wil zo spoedig mogelijk van start met technische informatie van Thatcham voor het herstel van autoschades. Dit zei voorzitter Toine Beljaars tijdens een Bovag informatiebijeenkomst voor schadeherstellers in Bunnik.

Bovag Schadesupport naar AutoNiveau

Hiertoe praat Bovag met ABZ voor collectieve inkoop. Als de plannen slagen komt de herstelinformatie voor alle leden beschikbaar achter de calculatie. "Schadeherstellers die lid zijn van Bovag Autoschadeherstelbedrijven kunnen dan de informatie zo bij elke gemaakte calculatie raadplegen", aldus Beljaars. "Thatcham Research heeft al een overeenkomst met ABZ waardoor erkende reparatievoorschriften zijn geïntegreerd in Audatex."

De bedoeling is dat de reparatievoorschriften beschikbaar komen op abonnementsbasis, waarbij de bij Bovag aangesloten schadeherstellers een abonnement kunnen nemen en de informatie voor hen beschikbaar komt.