Dat maakt de dealerholding vandaag bekend. Rogam Gouda in Moordrecht, Rogam Bergschenhoek, Rogam Dordrecht en Rogam Rotterdam Spaanse Polder mogen zich vanaf 1 januari 2017 MAX-Repair agent noemen. Bij de vier vestigingen kunnen klanten terecht voor het professioneel herstellen van schades van bestelauto’s, trucks , trailers en zwaar werkmaterieel. De vier vestigingen werken hierin exclusief samen met de one-stop-shop schadeherstellocatie van MAX-Repair in Bergschenhoek.

Robert-Jan Tros, directeur trucks en trailers Rogam: "Voor onze klanten voeren wij reeds merk specifiek schadeherstel uit voor wat betreft de merken die de Rogam vertegenwoordigt, zoals o.a. voor het merk Mercedes-Benz. Door de samenwerking binnen het concept van MAX-Repair zijn wij in staat onze dienstverlening richting onze klanten te verbreden. Verder zijn wij met de overige leden van MAX-Repair in staat voor meerdere merken merk-specifiek schadeherstel aan te bieden. Transporteurs met gemengde wagenparken hebben hier direct profijt van. Ook het landelijke netwerk van MAX-Repair biedt hierin voor de transporteur voordelen".

Sinds 1955 is Rogam officieel Mercedes-Benz bedrijfswagendealer en sinds 2001 ook personenwagendealer. Tevens is het bedrijf dealer van de merken smart en FUSO bedrijfswagens. Rogam heeft in totaal zes vestigingen waar meer dan 200 medewerkers werkzaam zijn. Jaardoelstelling is de afzet van ruim 2.000 nieuwe en gebruikte personen- en bedrijfswagens.

Naast Wensink Automotive en Stern Schade is Rogam de derde Mercedes Benz truck dealer die een samenwerking aangaat met het landelijke schadeherstel netwerk van MAX-Repair, die zich kenmerkt door professioneel schadeherstel van trucks, trailers en zwaar werkmaterieel.