Autoschadeteam Baarends neemt Care Middelburg over

Autoschadeteam Baarends in Goes heeft de vestiging van Care Autoschade in Middelburg overgenomen.

Autoschadeteam Baarends neemt Care Middelburg over

Het bedrijf spreekt zelf van een belangrijke ontwikkeling binnen de autoschadesector in de regio Zuidwest-Nederland. De regionale keten breidt met deze overname haar huidige dertien vestigingen uit. Care Autoschade Middelburg heet nu ‘Autoschadeteam Middelburg’ en is tevens aangesloten bij Schadenet.

De komende weken zal de focus liggen op het samenvoegen en structureren van de activiteiten en processen. Het pand wordt op dit moment van binnen gemoderniseerd volgens de laatste technieken. "Wat voor de klanten vanzelfsprekend blijft zijn de sociale betrokkenheid en gastvrijheid die ze van Autoschadeteam op alle vestigingen gewend zijn", aldus Autoschadeteam.

Autoschadeteam Baarends neemt Care Middelburg over - Automobielmanagement.nl

Autoschadeteam Baarends neemt Care Middelburg over

Autoschadeteam Baarends in Goes heeft de vestiging van Care Autoschade in Middelburg overgenomen.

Autoschadeteam Baarends neemt Care Middelburg over

Het bedrijf spreekt zelf van een belangrijke ontwikkeling binnen de autoschadesector in de regio Zuidwest-Nederland. De regionale keten breidt met deze overname haar huidige dertien vestigingen uit. Care Autoschade Middelburg heet nu ‘Autoschadeteam Middelburg’ en is tevens aangesloten bij Schadenet.

De komende weken zal de focus liggen op het samenvoegen en structureren van de activiteiten en processen. Het pand wordt op dit moment van binnen gemoderniseerd volgens de laatste technieken. "Wat voor de klanten vanzelfsprekend blijft zijn de sociale betrokkenheid en gastvrijheid die ze van Autoschadeteam op alle vestigingen gewend zijn", aldus Autoschadeteam.