Dit meldt Toine Beljaars, voorzitter Bovag afdeling Schadeherstel. In deze brief meldt Schadegarant dat er een differentiatie komt in de tarieven voor complex en cosmetisch schadeherstel. De aangesloten schadeherstellers is gevraagd om een aparte offerte ten aanzien van cosmetisch schadeherstel.

Nieuw beleid
Tijdens het seminar geeft Van Donk uitleg over dit nieuwe beleid van Schadegarant. Hij is de eerste spreker. Na Van Donk volgen de sprekers Cees Klaassen (ASN Groep), Remco Ruiter (AkzoNobel), Aris van Werven (Broehuis Autoschade) en Robert Klinkert (Rolin Automotive Support). Bertho Eckart (algemeen voorzitter Bovag) opent het seminar en Toine Beljaars (voorzitter Bovag afdeling Schadeherstel) zorgt voor de afsluiting.

Het congres vindt plaats op woensdag 8 maart in het Bovaghuis in Bunnik (15.00-18.00 uur).

Eerder gaf Focwa aan dat het onverantwoord is dat de tarieven voor schadeherstel door sommige verzekeraars opnieuw onder druk worden gezet.