Schadegarant geeft uitleg over differentiatie op Bovag Schadeseminar

Tijdens het Schadeseminar dat Bovag afdeling Schadeherstel organiseert op 8 maart, geeft Frank van Donk, directeur Schadegarant, een toelichting op het beleid en de brief die naar de samenwerkingspartners is gestuurd.

Schadegarant geeft uitleg over differentiatie op Bovag Schadeseminar

Dit meldt Toine Beljaars, voorzitter Bovag afdeling Schadeherstel. In deze brief meldt Schadegarant dat er een differentiatie komt in de tarieven voor complex en cosmetisch schadeherstel. De aangesloten schadeherstellers is gevraagd om een aparte offerte ten aanzien van cosmetisch schadeherstel.

Nieuw beleid
Tijdens het seminar geeft Van Donk uitleg over dit nieuwe beleid van Schadegarant. Hij is de eerste spreker. Na Van Donk volgen de sprekers Cees Klaassen (ASN Groep), Remco Ruiter (AkzoNobel), Aris van Werven (Broehuis Autoschade) en Robert Klinkert (Rolin Automotive Support). Bertho Eckart (algemeen voorzitter Bovag) opent het seminar en Toine Beljaars (voorzitter Bovag afdeling Schadeherstel) zorgt voor de afsluiting.

Het congres vindt plaats op woensdag 8 maart in het Bovaghuis in Bunnik (15.00-18.00 uur).

Eerder gaf Focwa aan dat het onverantwoord is dat de tarieven voor schadeherstel door sommige verzekeraars opnieuw onder druk worden gezet.

Reacties

Differentiatie klinkt logisch, als de component inzicht en ervaring in het tarief op waarde wordt geschat, dan is er geen sprake van discriminatie. Cosmetisch is niet minder in kwaliteit, het uiterlijk “zgan” en klanttevredenheid mag centraal staan. Niet het afknijpen van de reparateur door iets af te dwingen!

Geplaatst door: H. Warmenhoven op
Schadegarant geeft uitleg over differentiatie op Bovag Schadeseminar - Automobielmanagement.nl

Schadegarant geeft uitleg over differentiatie op Bovag Schadeseminar

Tijdens het Schadeseminar dat Bovag afdeling Schadeherstel organiseert op 8 maart, geeft Frank van Donk, directeur Schadegarant, een toelichting op het beleid en de brief die naar de samenwerkingspartners is gestuurd.

Schadegarant geeft uitleg over differentiatie op Bovag Schadeseminar

Dit meldt Toine Beljaars, voorzitter Bovag afdeling Schadeherstel. In deze brief meldt Schadegarant dat er een differentiatie komt in de tarieven voor complex en cosmetisch schadeherstel. De aangesloten schadeherstellers is gevraagd om een aparte offerte ten aanzien van cosmetisch schadeherstel.

Nieuw beleid
Tijdens het seminar geeft Van Donk uitleg over dit nieuwe beleid van Schadegarant. Hij is de eerste spreker. Na Van Donk volgen de sprekers Cees Klaassen (ASN Groep), Remco Ruiter (AkzoNobel), Aris van Werven (Broehuis Autoschade) en Robert Klinkert (Rolin Automotive Support). Bertho Eckart (algemeen voorzitter Bovag) opent het seminar en Toine Beljaars (voorzitter Bovag afdeling Schadeherstel) zorgt voor de afsluiting.

Het congres vindt plaats op woensdag 8 maart in het Bovaghuis in Bunnik (15.00-18.00 uur).

Eerder gaf Focwa aan dat het onverantwoord is dat de tarieven voor schadeherstel door sommige verzekeraars opnieuw onder druk worden gezet.

Reacties

Differentiatie klinkt logisch, als de component inzicht en ervaring in het tarief op waarde wordt geschat, dan is er geen sprake van discriminatie. Cosmetisch is niet minder in kwaliteit, het uiterlijk “zgan” en klanttevredenheid mag centraal staan. Niet het afknijpen van de reparateur door iets af te dwingen!

Geplaatst door: H. Warmenhoven op