6 nieuwe vestigingen voor ASN Groep

ASN Groep heeft haar netwerk uitgebreid met vijf zelfstandige ASN-vestigingen en één loketvestiging. Dit laat de schadeherstelketen weten.

6 nieuwe vestigingen voor ASN Groep

De nieuwe vestigingen die zich per 1 april 2017 hebben aangesloten zijn ASN Van den Berg in Nieuw-Vennep, ASN Heemskerk in Heemskerk, ASN SchadeCentrum Rotterdam in Schiedam en ASN SchadePartners in ‘s-Gravenzande. Per deze datum heeft ook ASN Van Beynum Bodegraven in Gouda zich aangesloten als loketvestiging. Per 17 april sluit zich dan nog ASN Fransen Arnhem in Arnhem aan.
Cees Klaassen (commercieel directeur) en Mark Dijkstra (operationeel directeur) zijn tevreden over de uitbreiding: "Deze stappen passen in onze strategie om het bestaande schadenetwerk in Nederland verder te versterken en toekomstbestendig te maken."
Hiermee komt het aantal vestigingen op 74.

6 nieuwe vestigingen voor ASN Groep - Automobielmanagement.nl

6 nieuwe vestigingen voor ASN Groep

ASN Groep heeft haar netwerk uitgebreid met vijf zelfstandige ASN-vestigingen en één loketvestiging. Dit laat de schadeherstelketen weten.

6 nieuwe vestigingen voor ASN Groep

De nieuwe vestigingen die zich per 1 april 2017 hebben aangesloten zijn ASN Van den Berg in Nieuw-Vennep, ASN Heemskerk in Heemskerk, ASN SchadeCentrum Rotterdam in Schiedam en ASN SchadePartners in ‘s-Gravenzande. Per deze datum heeft ook ASN Van Beynum Bodegraven in Gouda zich aangesloten als loketvestiging. Per 17 april sluit zich dan nog ASN Fransen Arnhem in Arnhem aan.
Cees Klaassen (commercieel directeur) en Mark Dijkstra (operationeel directeur) zijn tevreden over de uitbreiding: "Deze stappen passen in onze strategie om het bestaande schadenetwerk in Nederland verder te versterken en toekomstbestendig te maken."
Hiermee komt het aantal vestigingen op 74.