Auto Prof Hardenberg start met Schade Experience Hal

AutoProfAuto Prof Hardenberg gaat uitbreiden met een nieuw initiatief: Schade Experience Hal. De organisatie geeft daarmee antwoord op de vraag vanuit de markt naar meer beleving op de beursvloer.

Auto Prof Hardenberg start met Schade Experience Hal

Spuitcabine

In de Schade Experience Hal plaatst Cleijssen BV een grote spuitcabine van Garmat Europe waar het complete proces live te volgen is. In deze hal zijn uitsluitend schade-gerelateerde bedrijven aanwezig. Ook tonen bedrijven op het gebied van smart repair hun expertise door middel van uitdeuken zonder spuiten.
 

Toekomstvisie

Met de ‘Schade Experience Hal’ breidt Auto Prof Hardenberg in 2017 aanzienlijk uit ten opzichte van vorig jaar. Deelnemende bedrijven zijn onder andere MSH Equipment, Coating Group Holland en Mipa Nederland. "We willen onze branche een beeld geven van hun toekomst", zegt organisator Vincent Bilanovic. "Het concept Schade Experience Hal gaat daar een belangrijke bijdrage aan leveren."

Daarnaast is Auto Prof Hardenberg bezig met een passend randprogramma voorafgaand en tijdens beursdagen. De organisatie beoogt een programma met trainingen, kennissessies en vakinhoudelijke lezingen.

In 2017 vindt de vakbeurs plaats op 17, 18 en 19 oktober in Evenementenhal Hardenberg.

Auto Prof Hardenberg start met Schade Experience Hal - Automobielmanagement.nl

Auto Prof Hardenberg start met Schade Experience Hal

AutoProfAuto Prof Hardenberg gaat uitbreiden met een nieuw initiatief: Schade Experience Hal. De organisatie geeft daarmee antwoord op de vraag vanuit de markt naar meer beleving op de beursvloer.

Auto Prof Hardenberg start met Schade Experience Hal

Spuitcabine

In de Schade Experience Hal plaatst Cleijssen BV een grote spuitcabine van Garmat Europe waar het complete proces live te volgen is. In deze hal zijn uitsluitend schade-gerelateerde bedrijven aanwezig. Ook tonen bedrijven op het gebied van smart repair hun expertise door middel van uitdeuken zonder spuiten.
 

Toekomstvisie

Met de ‘Schade Experience Hal’ breidt Auto Prof Hardenberg in 2017 aanzienlijk uit ten opzichte van vorig jaar. Deelnemende bedrijven zijn onder andere MSH Equipment, Coating Group Holland en Mipa Nederland. "We willen onze branche een beeld geven van hun toekomst", zegt organisator Vincent Bilanovic. "Het concept Schade Experience Hal gaat daar een belangrijke bijdrage aan leveren."

Daarnaast is Auto Prof Hardenberg bezig met een passend randprogramma voorafgaand en tijdens beursdagen. De organisatie beoogt een programma met trainingen, kennissessies en vakinhoudelijke lezingen.

In 2017 vindt de vakbeurs plaats op 17, 18 en 19 oktober in Evenementenhal Hardenberg.