ABS en ASN sluiten zich aan bij Bovag

Twee van de grootste schadeherstelketens van Nederland, ABS Autoherstel en ASN Groep treden op 1 januari 2018 met alle vestigingen toe als lid van Bovag Schadeherstelbedrijven. De drie organisaties treffen momenteel de laatste voorbereidingen voor de toetreding van deze twee schadeherstelketens.

ABS en ASN sluiten zich aan bij Bovag

De afdeling Schadeherstelbedrijven van Bovag is twee jaar geleden opgericht en sindsdien hebben intensieve gesprekken plaatsgevonden met alle stakeholders in deze sector. Na uitgebreide verkenningen en overleg met de aangesloten individuele ondernemers, hebben de besturen en directies van ABS en ASN onlangs het besluit genomen toe te treden tot de belangenorganisatie uit Bunnik. ABS Autoherstel telt 77 vestigingen en ASN Groep 75.

ABS en ASN sluiten zich aan bij Bovag - Automobielmanagement.nl

ABS en ASN sluiten zich aan bij Bovag

Twee van de grootste schadeherstelketens van Nederland, ABS Autoherstel en ASN Groep treden op 1 januari 2018 met alle vestigingen toe als lid van Bovag Schadeherstelbedrijven. De drie organisaties treffen momenteel de laatste voorbereidingen voor de toetreding van deze twee schadeherstelketens.

ABS en ASN sluiten zich aan bij Bovag

De afdeling Schadeherstelbedrijven van Bovag is twee jaar geleden opgericht en sindsdien hebben intensieve gesprekken plaatsgevonden met alle stakeholders in deze sector. Na uitgebreide verkenningen en overleg met de aangesloten individuele ondernemers, hebben de besturen en directies van ABS en ASN onlangs het besluit genomen toe te treden tot de belangenorganisatie uit Bunnik. ABS Autoherstel telt 77 vestigingen en ASN Groep 75.