AHG breidt in Noord-Holland uit met Autoschade Herstel Schepenwijk

Autoschade Schepenwijk is per 1 maart 2018 aangesloten bij Autoschade Herstel Groep.

AHG breidt in Noord-Holland uit met Autoschade Herstel Schepenwijk

Bas Rek, eigenaar van Autoschade Herstel Schepenwijk, is enthousiast over de nieuwe samenwerking met AHG. "De markt verandert in een hoog tempo en AHG gaat ons ondersteunen om ons werk op het hoogste niveau te kunnen blijven uitvoeren. AHG heeft een uitgekiende formule met een programma dat zorgt voor een gezond rendement voor autoschadeherstel-bedrijven."

AHG vult met de aansluiting van Autoschade Herstel Schepenwijk haar landelijke netwerk verder aan. Guus van Dreven, directeur van AHG, ziet in de aansluiting van Autoschade Herstel Schepenwijk een mooie aanvulling op de reeds in de regio aangesloten bedrijven. "Met de aansluiting van Autoschade Herstel Schepenwijk in Enkhuizen hebben wij de regio Noord-Holland aangevuld met een bedrijf dat zijn sporen in het autoschadeherstel ruimschoots heeft verdiend. Wij kijken uit naar een goede samenwerking."

AHG breidt in Noord-Holland uit met Autoschade Herstel Schepenwijk - Automobielmanagement.nl

AHG breidt in Noord-Holland uit met Autoschade Herstel Schepenwijk

Autoschade Schepenwijk is per 1 maart 2018 aangesloten bij Autoschade Herstel Groep.

AHG breidt in Noord-Holland uit met Autoschade Herstel Schepenwijk

Bas Rek, eigenaar van Autoschade Herstel Schepenwijk, is enthousiast over de nieuwe samenwerking met AHG. "De markt verandert in een hoog tempo en AHG gaat ons ondersteunen om ons werk op het hoogste niveau te kunnen blijven uitvoeren. AHG heeft een uitgekiende formule met een programma dat zorgt voor een gezond rendement voor autoschadeherstel-bedrijven."

AHG vult met de aansluiting van Autoschade Herstel Schepenwijk haar landelijke netwerk verder aan. Guus van Dreven, directeur van AHG, ziet in de aansluiting van Autoschade Herstel Schepenwijk een mooie aanvulling op de reeds in de regio aangesloten bedrijven. "Met de aansluiting van Autoschade Herstel Schepenwijk in Enkhuizen hebben wij de regio Noord-Holland aangevuld met een bedrijf dat zijn sporen in het autoschadeherstel ruimschoots heeft verdiend. Wij kijken uit naar een goede samenwerking."