Bas Rek, eigenaar van Autoschade Herstel Schepenwijk, is enthousiast over de nieuwe samenwerking met AHG. "De markt verandert in een hoog tempo en AHG gaat ons ondersteunen om ons werk op het hoogste niveau te kunnen blijven uitvoeren. AHG heeft een uitgekiende formule met een programma dat zorgt voor een gezond rendement voor autoschadeherstel-bedrijven."

AHG vult met de aansluiting van Autoschade Herstel Schepenwijk haar landelijke netwerk verder aan. Guus van Dreven, directeur van AHG, ziet in de aansluiting van Autoschade Herstel Schepenwijk een mooie aanvulling op de reeds in de regio aangesloten bedrijven. "Met de aansluiting van Autoschade Herstel Schepenwijk in Enkhuizen hebben wij de regio Noord-Holland aangevuld met een bedrijf dat zijn sporen in het autoschadeherstel ruimschoots heeft verdiend. Wij kijken uit naar een goede samenwerking."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding