“We zijn trots dat de mobiele units van KwikFit Autoglas na het groene licht van KIWA als certificerende instelling kunnen toetreden tot Focwa,” zegt Pieter Bikker, director KwikFit Zakelijk. “Onze klanten en opdrachtgevers vragen om kwaliteit. We willen die kwaliteit in al onze processen borgen zodat de veiligheid centraal komt te staan. Met het Focwa-label stralen we dat nu ook uit.”

Kwaliteitsborging

Ook Femke Teeling, directeur Focwa, is erg verheugd met de toetreding van KwikFit Autoglas. “We merken dat de keuze voor kwaliteitsborging steeds meer aanhang krijgt. Onze leden kunnen zich met de Focwa-belofte echt onderscheiden bij hun klanten en opdrachtgevers en we dragen samen de verantwoordelijkheid om de noodzakelijke kwaliteit te borgen. Dankzij onze onafhankelijk gecontroleerde keurmerken creëren we bovendien een gelijk speelveld in de schadeherstelsector. En dat komt zowel opdrachtgever, klant als bedrijf ten goede.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding