Bovag voert campagne voor schadebedrijven

Bovag is gestart met een reclamecampagne ter promotie van de autoschade- en ruitschade herstelbedrijven. De campagne start halverwege de vakantieperiode nu de eerste vakantiegangers weer terugkomen, mogelijk met schade, meldt Bovag. De actie gaat door tot diep in het najaar als de impact van stormachtig herfst- en winterweer weer merkbaar wordt bij schadeherstellers.

Bovag stapt in ruitschadeherstel

Via video’s op YouTube, posts op Facebook en online bannering wordt de consument attent gemaakt op het vakmanschap van de Bovag-schadeherstelbedrijven en de Bovag Garantie.

Vrijwel alle reclame-uitingen leiden naar bovag.nl/schade. Daar wordt de autorijder geïnformeerd over welke soorten schades er zijn, hoe schades hersteld worden en hoe het precies zit met verzekeringen. “Met de handige zoektool vinden ze direct een Bovag-schadeherstelbedrijf in hun buurt.’’

Bedrijven in de sector kunnen zelf inhaken op de reclamecampagne door kant-en-klare promotiemiddelen die de brancheorganisatie heeft klaargezet.

Bovag voert campagne voor schadebedrijven - Automobielmanagement.nl

Bovag voert campagne voor schadebedrijven

Bovag is gestart met een reclamecampagne ter promotie van de autoschade- en ruitschade herstelbedrijven. De campagne start halverwege de vakantieperiode nu de eerste vakantiegangers weer terugkomen, mogelijk met schade, meldt Bovag. De actie gaat door tot diep in het najaar als de impact van stormachtig herfst- en winterweer weer merkbaar wordt bij schadeherstellers.

Bovag stapt in ruitschadeherstel

Via video’s op YouTube, posts op Facebook en online bannering wordt de consument attent gemaakt op het vakmanschap van de Bovag-schadeherstelbedrijven en de Bovag Garantie.

Vrijwel alle reclame-uitingen leiden naar bovag.nl/schade. Daar wordt de autorijder geïnformeerd over welke soorten schades er zijn, hoe schades hersteld worden en hoe het precies zit met verzekeringen. “Met de handige zoektool vinden ze direct een Bovag-schadeherstelbedrijf in hun buurt.’’

Bedrijven in de sector kunnen zelf inhaken op de reclamecampagne door kant-en-klare promotiemiddelen die de brancheorganisatie heeft klaargezet.