Autoschade Domburg sluit zich aan bij Autoschade Herstel Groep

Autoschade Domburg is sinds 1 september aangesloten bij Autoschade Herstel Groep. Het bedrijf heeft naar eigen zeggen een goede naam opgebouwd in de regio, maar wil graag verder professionaliseren en een grotere diversiteit aan activiteiten aanbieden.

Autoschade Domburg is in 1986 opgericht door Arie Domburg senior. Inmiddels is de leiding van het bedrijf in handen van zijn zoon Arie Junior. “AHG ondersteunt in onze professionaliseringsslag. Denk daarbij aan verbetering van ons rendement, landelijke en lokale marktbewerking, managementondersteuning, verbeteren van de automatisering en last but not least inkoop.”

Sturing

De centrale marktbewerking vanuit AHG levert Domburg ‘sturing van landelijke opdrachtgevers op’. “Daarnaast helpen hun automatiseringspakketten en ketencertificering ons om onze processen te optimaliseren. Dat opgeteld bij het delen van kennis waardoor niet iedere vestiging steeds zelf het wiel hoeft uit te vinden en het feit dat ik zelfstandig ondernemer blijf met de vrijheden die daarbij horen, hebben mij overtuigd van de toegevoegde waarde van de keten. ”

Ambitieus

Guus van Dreven, algemeen directeur AHG: “Met Autoschade Domburg sluiten wij een ambitieuze ondernemer aan die wij graag helpen opschalen naar een nog professioneler bedrijf. Qua ligging past Autoschade Domburg in Alphen aan de Rijn goed in het landelijk dekkend netwerk van AHG.”

Autoschade Domburg sluit zich aan bij Autoschade Herstel Groep - Automobielmanagement.nl

Autoschade Domburg sluit zich aan bij Autoschade Herstel Groep

Autoschade Domburg is sinds 1 september aangesloten bij Autoschade Herstel Groep. Het bedrijf heeft naar eigen zeggen een goede naam opgebouwd in de regio, maar wil graag verder professionaliseren en een grotere diversiteit aan activiteiten aanbieden.

Autoschade Domburg is in 1986 opgericht door Arie Domburg senior. Inmiddels is de leiding van het bedrijf in handen van zijn zoon Arie Junior. “AHG ondersteunt in onze professionaliseringsslag. Denk daarbij aan verbetering van ons rendement, landelijke en lokale marktbewerking, managementondersteuning, verbeteren van de automatisering en last but not least inkoop.”

Sturing

De centrale marktbewerking vanuit AHG levert Domburg ‘sturing van landelijke opdrachtgevers op’. “Daarnaast helpen hun automatiseringspakketten en ketencertificering ons om onze processen te optimaliseren. Dat opgeteld bij het delen van kennis waardoor niet iedere vestiging steeds zelf het wiel hoeft uit te vinden en het feit dat ik zelfstandig ondernemer blijf met de vrijheden die daarbij horen, hebben mij overtuigd van de toegevoegde waarde van de keten. ”

Ambitieus

Guus van Dreven, algemeen directeur AHG: “Met Autoschade Domburg sluiten wij een ambitieuze ondernemer aan die wij graag helpen opschalen naar een nog professioneler bedrijf. Qua ligging past Autoschade Domburg in Alphen aan de Rijn goed in het landelijk dekkend netwerk van AHG.”