Dealerglass is nieuwe franchiseformule voor ruitschadeherstel

Met de nieuwe franchiseformule Dealerglass richten oprichters Bart Janssen en Erwin Arends zich vooral op het officiële dealerkanaal. Berijders van met Dealerglass samenwerkende lease- en verzekeringmaatschappijen kunnen hiermee bij de dealer terecht voor ‘merkorigineel ruitschadeherstel’, aldus de beide heren.

Berijders willen volgens Bart Janssen (rechts op de foto) graag naar de dealer voor ruitschadeherstel, waarmee hij de start van de nieuwe formule verklaart. “De dealer is vaak een vertrouwd adres, goed bereikbaar en de dealer heeft de meest actuele kennis over de steeds complexere auto. Dankzij de afspraken die Dealerglass maakt en zal maken met lease- en verzekeringsmaatschappijen, kan de berijder nu bij zijn eigen merkdealer terecht voor een vakkundige reparatie met originele onderdelen.”

Alle merken

Toyota, Lexus, Renault en Dacia zijn de eerste vier merken die zich officieel aansluiten bij Dealerglass. De beide ondernemers voeren op dit moment afrondende gesprekken met nog acht andere merken, die zij op korte termijn mag verwelkomen. De verwachting is dat op niet al te lange termijn alle merken binnen Dealerglass vertegenwoordigd worden.

Dealerglass is nieuwe franchiseformule voor ruitschadeherstel - Automobielmanagement.nl

Dealerglass is nieuwe franchiseformule voor ruitschadeherstel

Met de nieuwe franchiseformule Dealerglass richten oprichters Bart Janssen en Erwin Arends zich vooral op het officiële dealerkanaal. Berijders van met Dealerglass samenwerkende lease- en verzekeringmaatschappijen kunnen hiermee bij de dealer terecht voor ‘merkorigineel ruitschadeherstel’, aldus de beide heren.

Berijders willen volgens Bart Janssen (rechts op de foto) graag naar de dealer voor ruitschadeherstel, waarmee hij de start van de nieuwe formule verklaart. “De dealer is vaak een vertrouwd adres, goed bereikbaar en de dealer heeft de meest actuele kennis over de steeds complexere auto. Dankzij de afspraken die Dealerglass maakt en zal maken met lease- en verzekeringsmaatschappijen, kan de berijder nu bij zijn eigen merkdealer terecht voor een vakkundige reparatie met originele onderdelen.”

Alle merken

Toyota, Lexus, Renault en Dacia zijn de eerste vier merken die zich officieel aansluiten bij Dealerglass. De beide ondernemers voeren op dit moment afrondende gesprekken met nog acht andere merken, die zij op korte termijn mag verwelkomen. De verwachting is dat op niet al te lange termijn alle merken binnen Dealerglass vertegenwoordigd worden.