Ook Autotaalglas gaat voor elektrische Mini als leenauto

Autotaalglas gaat de hele vloot van leenauto’s elektrificeren met de Mini Electric. De eerste twintig emissievrije Mini’s zijn nu beschikbaar. Eerder al liet Profile weten om voor de Mini Electric te kiezen als leenauto.

Autotaalglas biedt klanten al een leen-Mini aan, als gratis vervangend vervoer bij een ruitvervanging. Het glasbedrijf heeft in Q4 besloten om de hele vloot elektrisch te maken.

Prettig

‘Een ruitvervanging duurt meestal niet meer dan twee uur, bij moderne auto’s komt daar vaak nog ongeveer 45 minuten bij voor onder meer het kalibreren van de camera’s van het rijhulpsysteem. Klanten vinden het prettig om ook voor die relatief korte tijd een leenauto mee te krijgen’, meldt Autotaalglas.

Martijn Zaal, commercieel directeur: “Klanten konden juist deze auto waarderen; ze zijn blij verrast dat ze een paar uurtjes met die Mini op pad kunnen. Dit is een mooie stap in onze ambities op het gebied van duurzaamheid”. In 2022 zal elke vestiging voorzien zijn van laadpalen.

Lees ook:
Profile kiest voor Mini Electric als vervangende auto

Ook Autotaalglas gaat voor elektrische Mini als leenauto - Automobielmanagement.nl

Ook Autotaalglas gaat voor elektrische Mini als leenauto

Autotaalglas gaat de hele vloot van leenauto’s elektrificeren met de Mini Electric. De eerste twintig emissievrije Mini’s zijn nu beschikbaar. Eerder al liet Profile weten om voor de Mini Electric te kiezen als leenauto.

Autotaalglas biedt klanten al een leen-Mini aan, als gratis vervangend vervoer bij een ruitvervanging. Het glasbedrijf heeft in Q4 besloten om de hele vloot elektrisch te maken.

Prettig

‘Een ruitvervanging duurt meestal niet meer dan twee uur, bij moderne auto’s komt daar vaak nog ongeveer 45 minuten bij voor onder meer het kalibreren van de camera’s van het rijhulpsysteem. Klanten vinden het prettig om ook voor die relatief korte tijd een leenauto mee te krijgen’, meldt Autotaalglas.

Martijn Zaal, commercieel directeur: “Klanten konden juist deze auto waarderen; ze zijn blij verrast dat ze een paar uurtjes met die Mini op pad kunnen. Dit is een mooie stap in onze ambities op het gebied van duurzaamheid”. In 2022 zal elke vestiging voorzien zijn van laadpalen.

Lees ook:
Profile kiest voor Mini Electric als vervangende auto