De schadebranche heeft tal van uitdagingen het hoofd te bieden. Niet alleen zal het toenemend aantal rijhulpsystemen op langere termijn voor minder maar complexere schades zorgen, ook verandert de markt: verzekeraars krijgen steeds meer grip op WA-schades en de gestuurde markt zal groter worden naarmate meer consumenten kiezen voor een auto-abonnement of private leasecontract in plaats van een eigen auto.

Voor en door schade-ondernemers

Hoe ga je als schade-ondernemer alle uitdagingen aan die op je pad komen? Welke richting kies je? Tijdens het Automotive Schadeseminar, dat op 14 april plaatsvindt in Green Village in Nieuwegein, gaan we op zoek naar de antwoorden. Diverse sprekers geven hun visie op de ontwikkelingen in de schadebranche, vanuit hun eigen perspectief van opdrachtgever, hersteller en brancheorganisatie. Daarnaast is er uiteraard ruimte voor overkoepelende thema’s die hun weerslag hebben op de (ruit)schadeherstelmarkt. Wat betekent de trend ‘van bezit naar gebruik’ bijvoorbeeld voor de herstelbranche? En hoe werkt de psychologie achter mobiliteit?

Meld je aan voor het Automotive Schadeseminar.