Het Opel Certified Convertor-certificaat is onlangs in het leven geroepen om ombouwpartners te onderscheiden die ‘de hoge mate van kwaliteit’ leveren voor Opel Bedrijfswagens. Snoeks Automotive voldoet aan alle eisen die Opel Bedrijfswagens op het gebied van garantie, fabricage en werkwijze aan zijn ombouwpartners stelt. Snoeks Automotive is met deze benoeming de eerste partner van Opel die de titel Certified Convertor mag dragen. Het certificaat werd overhandigd aan Marc Broere, directeur van Snoeks Automotive in Nieuw-Vennep. Hij zegt trots te zijn:  "Wij zien het als een enorme eer dat wij deze onderscheiding als eerste ombouwpartner hebben gekregen. Het is een bekroning op de jarenlange samenwerking die Snoeks Automotive met Opel heeft."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding