Bedrijfswageninrichter Bott preferred supplier Renault

Bott, leverancier van bedrijfswageninrichtingen, is sinds vorige week preferred supplier voor Renault Nederland en daarmee voor de (bedrijfsauto)dealers van Renault en Dacia.

De contracten hiervoor werden getekend door Jean-Paul Renaux, algemeen directeur Renault Nederland, en Frans van Diepeningen van Bott Nederland. De bedoelde dealers krijgen de beschikking over een speciale demokast om "de klant een indruk te geven over de kwaliteit en uitstraling van Bott", aldus een persbericht van laatstgenoemde. Verder zijn er gecombineerde Renault-Bott-brochures waaruit de producten kunnen worden besteld. Speciale aandacht is er daarbij ook voor de Dacia Dokker Van, die ook onder de deal valt. Rond deze tijd zullen de eerste demovoertuigen van Renault worden voorzien van een Bott-inrichting.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Bedrijfswageninrichter Bott preferred supplier Renault - Automobielmanagement.nl

Bedrijfswageninrichter Bott preferred supplier Renault

Bott, leverancier van bedrijfswageninrichtingen, is sinds vorige week preferred supplier voor Renault Nederland en daarmee voor de (bedrijfsauto)dealers van Renault en Dacia.

De contracten hiervoor werden getekend door Jean-Paul Renaux, algemeen directeur Renault Nederland, en Frans van Diepeningen van Bott Nederland. De bedoelde dealers krijgen de beschikking over een speciale demokast om "de klant een indruk te geven over de kwaliteit en uitstraling van Bott", aldus een persbericht van laatstgenoemde. Verder zijn er gecombineerde Renault-Bott-brochures waaruit de producten kunnen worden besteld. Speciale aandacht is er daarbij ook voor de Dacia Dokker Van, die ook onder de deal valt. Rond deze tijd zullen de eerste demovoertuigen van Renault worden voorzien van een Bott-inrichting.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding