Transport Compleet opvolger Carrosserie Vakdagen

Transport Compleet, dat is vanaf 2014 de nieuwe naam voor de beurs Carrosserie Vakdagen.

Ook de inhoud is gewijzigd: de segmenten personenvervoer en lichte bedrijfswagens worden toegevoegd aan de truck-, trailer- en carrosseriebouw met alle aanverwante producten. Verder moet de samenwerking met brancheverenigingen extra waarde toevoegen: behalve voor noviteiten, contacten onderhouden en netwerken zal de bezoeker van Transport Compleet ook terecht kunnen voor kennis uit de totale transportwereld.

Evenementenhal is sinds 2000 organisator van de Carrosserie Vakdagen, die eerst werden gehouden in Hardenberg en daarna ook in Gorinchem (vanaf 2005) en in Venray (sinds 2011). Transport Compleet Hardenberg vindt plaats op 1, 2 en 3 april 2014, Transport Compleet Gorinchem op 2, 3 en 4 september 2014 en Transport Compleet Venray op 11, 12 en 13 november 2014. Onder de huidige noemer Carrosserie Vakdagen zijn er dit jaar nog beurzen in Gorinchem (september) en Venray (november). Ook in november, aanvullend op de beurzen in Nederland, organiseert de Evenementenhal zijn eerste Duitse transportvakbeurs. Deze NFZ Fachmesse in Bad Salzuflen kent eveneens het full-service concept.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Transport Compleet opvolger Carrosserie Vakdagen - Automobielmanagement.nl

Transport Compleet opvolger Carrosserie Vakdagen

Transport Compleet, dat is vanaf 2014 de nieuwe naam voor de beurs Carrosserie Vakdagen.

Ook de inhoud is gewijzigd: de segmenten personenvervoer en lichte bedrijfswagens worden toegevoegd aan de truck-, trailer- en carrosseriebouw met alle aanverwante producten. Verder moet de samenwerking met brancheverenigingen extra waarde toevoegen: behalve voor noviteiten, contacten onderhouden en netwerken zal de bezoeker van Transport Compleet ook terecht kunnen voor kennis uit de totale transportwereld.

Evenementenhal is sinds 2000 organisator van de Carrosserie Vakdagen, die eerst werden gehouden in Hardenberg en daarna ook in Gorinchem (vanaf 2005) en in Venray (sinds 2011). Transport Compleet Hardenberg vindt plaats op 1, 2 en 3 april 2014, Transport Compleet Gorinchem op 2, 3 en 4 september 2014 en Transport Compleet Venray op 11, 12 en 13 november 2014. Onder de huidige noemer Carrosserie Vakdagen zijn er dit jaar nog beurzen in Gorinchem (september) en Venray (november). Ook in november, aanvullend op de beurzen in Nederland, organiseert de Evenementenhal zijn eerste Duitse transportvakbeurs. Deze NFZ Fachmesse in Bad Salzuflen kent eveneens het full-service concept.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding