Geen Opel op Commercial Vehicle Show Birmingham

De grootste beurs voor bedrijfswagens in het Verenigd Koninkrijk vindt dit jaar plaats van 26 t/m 28 april. Vooralsnog valt op dat Vauxhall (Opel) ontbreekt.

Het evenement, dat gratis toegankelijk is, telt bij voorinschrijving al 430 stands. In de lijst van deelnemende bestelautomerken valt vooralsnog alleen op dat Vauxhall (Opel) er niet tussen staat. Nieuwkomers voor de editie van dit jaar zijn Volkswagen, Toyota en het onlangs (in China) nieuw leven ingeblazen LDV. Een woordvoerder van de Britse VW-importeur zegt dat de beurs op een goed tijdstip komt om de actuele Caddy en Transporter te kunnen presenteren.
e CV Show is een belangrijk evenement voor het leggen van contacten en het schrijven van orders, zo is de teneur van de commentaren van de woordvoerders die in het persbericht van de tentoonstelling worden opgevoerd. Vorig jaar bezochten bijna twintig duizend mensen het evenement en dat was in een jaar waarin de verkoopaantallen van lichte bedrijfswagens in het VK een hoge vlucht namen. De organisatie verwacht daarom dat de belangstelling van de bezoekers zich op deze categorie voertuigen en de daarvoor ontwikkelde toebehoren zal concentreren. Meer informatie op cvshow.com

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Geen Opel op Commercial Vehicle Show Birmingham - Automobielmanagement.nl

Geen Opel op Commercial Vehicle Show Birmingham

De grootste beurs voor bedrijfswagens in het Verenigd Koninkrijk vindt dit jaar plaats van 26 t/m 28 april. Vooralsnog valt op dat Vauxhall (Opel) ontbreekt.

Het evenement, dat gratis toegankelijk is, telt bij voorinschrijving al 430 stands. In de lijst van deelnemende bestelautomerken valt vooralsnog alleen op dat Vauxhall (Opel) er niet tussen staat. Nieuwkomers voor de editie van dit jaar zijn Volkswagen, Toyota en het onlangs (in China) nieuw leven ingeblazen LDV. Een woordvoerder van de Britse VW-importeur zegt dat de beurs op een goed tijdstip komt om de actuele Caddy en Transporter te kunnen presenteren.
e CV Show is een belangrijk evenement voor het leggen van contacten en het schrijven van orders, zo is de teneur van de commentaren van de woordvoerders die in het persbericht van de tentoonstelling worden opgevoerd. Vorig jaar bezochten bijna twintig duizend mensen het evenement en dat was in een jaar waarin de verkoopaantallen van lichte bedrijfswagens in het VK een hoge vlucht namen. De organisatie verwacht daarom dat de belangstelling van de bezoekers zich op deze categorie voertuigen en de daarvoor ontwikkelde toebehoren zal concentreren. Meer informatie op cvshow.com

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding