Nieuw bedrijfswagenconcept van start

Deze week is een nieuw concept voor bedrijfswagens van start gegaan: helo. Het initiatief is een samenwerking tussen Hengens Mobiliteitsgroep in Limburg en Loven Truck Helmond en profileert zich als ‘het merkonafhankelijk kanaal voor bedrijfswagens tot 3.5t.’

"Op een transparante wijze nieuwe bestelwagens aanbieden tegen de scherpst mogelijk prijzen, dat is het doel van helo. En met het volledige dienstenaanbod zorgt helo ervoor dat de bedrijfswagen compleet met bijvoorbeeld in/opbouw wordt afgeleverd," aldus een verklaring.

Het aanbod bestaat volgens de initiatiefnemers uit fabrieksnieuwe bedrijfswagens van de meest populaire Europese en Aziatische merken. Daarnaast is bestelling op maat mogelijk. Klanten kunnen terecht op drie locaties in Limburg en Noord-Brabant: Helmond, Nieuwstadt en Maastricht. Op www.say-helo.nl is het hele aanbod zichtbaar.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nieuw bedrijfswagenconcept van start - Automobielmanagement.nl

Nieuw bedrijfswagenconcept van start

Deze week is een nieuw concept voor bedrijfswagens van start gegaan: helo. Het initiatief is een samenwerking tussen Hengens Mobiliteitsgroep in Limburg en Loven Truck Helmond en profileert zich als ‘het merkonafhankelijk kanaal voor bedrijfswagens tot 3.5t.’

"Op een transparante wijze nieuwe bestelwagens aanbieden tegen de scherpst mogelijk prijzen, dat is het doel van helo. En met het volledige dienstenaanbod zorgt helo ervoor dat de bedrijfswagen compleet met bijvoorbeeld in/opbouw wordt afgeleverd," aldus een verklaring.

Het aanbod bestaat volgens de initiatiefnemers uit fabrieksnieuwe bedrijfswagens van de meest populaire Europese en Aziatische merken. Daarnaast is bestelling op maat mogelijk. Klanten kunnen terecht op drie locaties in Limburg en Noord-Brabant: Helmond, Nieuwstadt en Maastricht. Op www.say-helo.nl is het hele aanbod zichtbaar.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding