De voor Nederlandse begrippen unieke order is tot stand gekomen door een goede samenwerking tussen Noot, Mercedes-Benz Financial Services, Mercedes-Benz Vans Nederland en Van ProCenter Stern Auto.

De aflevering van de busjes is inmiddels begonnen en moet nog dit jaar worden afgerond. Noot Personenvervoer heeft een vloot van 1.700 van dat soort voertuigen. Het merk Mercedes-Benz neemt daarbij altijd al een grote plaats in. De nieuwe busjes dienen deels als vervanging en deels als uitbreiding van die vloot. Noot is gespecialiseerd in groepsvervoer en rolstoelvervoer. Het bedrijf vervoert dagelijks kinderen, ouderen en mensen met een beperking naar school, dagbesteding of zorginstelling – in heel Nederland.

Directeur Martijn Kersing: “Onze goede relatie met Mercedes-Benz en Mercedes-Benz Financial Services heeft zeker meegespeeld, maar er is meer. Bij een order als deze gaat het om een perfect totaalplaatje. De voertuigen zelf zijn uiteraard belangrijk. Maar bij een order als deze gaat het nadrukkelijk ook om de financieringsvraag, de administratieve inrichting rondom bijvoorbeeld de BPM en meer. Mercedes-Benz heeft zich opgesteld als een partner die in oplossingen denkt én die afspraken nakomt. Mercedes-Benz Financial Services en dealer Stern Auto hebben het hele proces perfect ingeregeld en zorgen voor de goede bewaking ervan.”

Op de foto van links naar rechts: Mark Roelofs (Mercedes-Benz Financial Services), Martijn Kersing (Noot Personenvervoer), Paulo Brito de Campos (Stern Auto)

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding