Volkswagen Bedrijfswagens verlengt garantie met drie maanden

Volkswagen Bedrijfswagens verlengt de fabrieksgarantieperiode met drie maanden. Dit geldt voor de Amarok, Caddy, Transporter en Crafter waarvan de fabrieksgarantie afloopt in de periode tussen 1 maart en 31 mei 2020. De verlenging geldt gedurende drie maanden na het verstrijken van de officiële fabrieksgarantietermijn.

‘Als gevolg van de coronacrisis is het voor Volkswagen Bedrijfswagen-rijders soms niet mogelijk om binnen de geldige garantieperiode noodzakelijke werkzaamheden aan hun auto te laten uitvoeren. Met de verlenging van de fabrieksgarantie met drie maanden biedt Volkswagen Bedrijfswagens een extra service in deze periode’, laat het bedrijf weten.

In Nederland zijn de werkplaatsen van de Volkswagen-bedrijfswagendealers overigens onveranderd geopend, maar worden er speciale voorzorgsmaatregelen nageleefd in verband met corona.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Volkswagen Bedrijfswagens verlengt garantie met drie maanden - Automobielmanagement.nl

Volkswagen Bedrijfswagens verlengt garantie met drie maanden

Volkswagen Bedrijfswagens verlengt de fabrieksgarantieperiode met drie maanden. Dit geldt voor de Amarok, Caddy, Transporter en Crafter waarvan de fabrieksgarantie afloopt in de periode tussen 1 maart en 31 mei 2020. De verlenging geldt gedurende drie maanden na het verstrijken van de officiële fabrieksgarantietermijn.

‘Als gevolg van de coronacrisis is het voor Volkswagen Bedrijfswagen-rijders soms niet mogelijk om binnen de geldige garantieperiode noodzakelijke werkzaamheden aan hun auto te laten uitvoeren. Met de verlenging van de fabrieksgarantie met drie maanden biedt Volkswagen Bedrijfswagens een extra service in deze periode’, laat het bedrijf weten.

In Nederland zijn de werkplaatsen van de Volkswagen-bedrijfswagendealers overigens onveranderd geopend, maar worden er speciale voorzorgsmaatregelen nageleefd in verband met corona.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding