Peugeot e-Partner tweede helft 2021 leverbaar

Na de e-Expert en e-Boxer introduceert Peugeot nu ook de nieuwe e-Partner. De auto heeft een actieradius van 275 kilometer en een laadvolume van maximaal 4,4 kubieke meter voor de langste versie. Met de introductie van de e-Partner is het Franse merk naar eigen zeggen een van de eerste autofabrikanten in Europa met een compleet gamma volledig elektrisch aangedreven bedrijfsauto‘s.

Het marktsegment van de Partner – F, de van personenauto’s afgeleide bestelauto’s – vertegenwoordigde in 2019 in Europa meer dan 613.000 voertuigen per jaar. Het marktaandeel van de Partner is sinds zijn introductie in 2018 gestaag gegroeid en volgens Peugeot is de bestelauto inmiddels marktleider in het F-segment.

Nummer 1

De Franse producent wil die nummer 1-positie behouden en denkt met de elektrische versie van de e-Partner een troef in handen te hebben. ‘Aangezien bijna 80 procent van de zakelijke bestuurders gemiddeld minder dan tweehonderd kilometer per dag rijdt is een elektrische versie van de Partner een voor de hand liggende keuze’.

Twee lengtevarianten

De e-Partner heeft een volledig elektrische aandrijflijn met een vermogen van 100 kW en een koppel van maximaal 260 Nm, dat alleen in de rijstand ‘Power’ beschikbaar is. Dit levert een bereik op van 275 kilometer en een topsnelheid van 130 km/h. De e-Partner komt er in twee lengtevarianten: Standard (3,8 m3) en Long (4,4 m3). De bestelauto heeft een maximaal aanhangergewicht van 750 kg en een maximaal laadvermogen van 800 kg.

Levering van de nieuwe e-Partner start in de tweede helft van 2021.

Reacties

[…] Peugeot e-Partner tweede helft 2021 leverbaar […]

Geplaatst door: Automobielmanagement.nl > EU trekt 2,9 miljard euro uit voor ontwikkeling van autobatterijen op

[…] Lees ook: Kijk terug: AM TV – welke kansen ziet Peugeot voor elektrische bedrijfswagens? Peugeot e-Partner tweede helft 2021 leverbaar […]

Geplaatst door: Automobielmanagement.nl > Peugeot-directeur Bastiaan de Groot: ‘We moeten ons marktaandeel kunnen behouden’ op
Peugeot e-Partner tweede helft 2021 leverbaar - Automobielmanagement.nl

Peugeot e-Partner tweede helft 2021 leverbaar

Na de e-Expert en e-Boxer introduceert Peugeot nu ook de nieuwe e-Partner. De auto heeft een actieradius van 275 kilometer en een laadvolume van maximaal 4,4 kubieke meter voor de langste versie. Met de introductie van de e-Partner is het Franse merk naar eigen zeggen een van de eerste autofabrikanten in Europa met een compleet gamma volledig elektrisch aangedreven bedrijfsauto‘s.

Het marktsegment van de Partner – F, de van personenauto’s afgeleide bestelauto’s – vertegenwoordigde in 2019 in Europa meer dan 613.000 voertuigen per jaar. Het marktaandeel van de Partner is sinds zijn introductie in 2018 gestaag gegroeid en volgens Peugeot is de bestelauto inmiddels marktleider in het F-segment.

Nummer 1

De Franse producent wil die nummer 1-positie behouden en denkt met de elektrische versie van de e-Partner een troef in handen te hebben. ‘Aangezien bijna 80 procent van de zakelijke bestuurders gemiddeld minder dan tweehonderd kilometer per dag rijdt is een elektrische versie van de Partner een voor de hand liggende keuze’.

Twee lengtevarianten

De e-Partner heeft een volledig elektrische aandrijflijn met een vermogen van 100 kW en een koppel van maximaal 260 Nm, dat alleen in de rijstand ‘Power’ beschikbaar is. Dit levert een bereik op van 275 kilometer en een topsnelheid van 130 km/h. De e-Partner komt er in twee lengtevarianten: Standard (3,8 m3) en Long (4,4 m3). De bestelauto heeft een maximaal aanhangergewicht van 750 kg en een maximaal laadvermogen van 800 kg.

Levering van de nieuwe e-Partner start in de tweede helft van 2021.

Reacties

[…] Peugeot e-Partner tweede helft 2021 leverbaar […]

Geplaatst door: Automobielmanagement.nl > EU trekt 2,9 miljard euro uit voor ontwikkeling van autobatterijen op

[…] Lees ook: Kijk terug: AM TV – welke kansen ziet Peugeot voor elektrische bedrijfswagens? Peugeot e-Partner tweede helft 2021 leverbaar […]

Geplaatst door: Automobielmanagement.nl > Peugeot-directeur Bastiaan de Groot: ‘We moeten ons marktaandeel kunnen behouden’ op