Hij volgt Erik van de Water (43) op, die sinds 1 augustus de clubkleuren verdedigt van Shared Parts Services. Van de Water gaat er aan de slag in een nog nader te preciseren commerciële functie. Vanuit Ede verzorgt SPS de back office voor onder meer Brezan en Automat. Bij Sonax was Van de Water een tijdlang waarnemend directeur toen Peter-Jan Stormmessand daar in het najaar van 2002 vertrok naar Brezan. Diezelfde Stormmesand benaderde Van de Water deze zomer voor een functie bij SPS. En om het rijtje compleet te maken: opvolger van de eerder dit jaar bij Sonax Car Care vertrokken Rob Buil (naar Delphi Automotive) is Giese van Mourik (42), die voorheen werkte bij Littlefuse.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding