“Ik vind het echt een prachtige uitdaging om dit nog een keer te mogen doen. Het is een hele eer voor een Nederlander om als een soort leraar door Renault te trekken.” Buis verwacht wel dat het leeuwendeel van zijn werkzaamheden zich in Nederland blijven afspelen. Opvolger van Henri Buis is Lean Verstoep, die nu nog commercieel directeur is bij RCI (de financieringsmaatschappij van Renault). Henri Buis zal zich tot januari 2006 bezighouden met de overdracht van zijn huidige taken. “Ik ben net zestig geworden, maar ben er erg blij mee. Tot aan mijn prepensioen in 2006 ga ik zeker door. Renault heeft al gevraagd of ik, na een evaluatie van de werkzaamheden en de resultaten, waar we beiden natuurlijk gelukkig mee moeten zijn, nog wil doorgaan.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding