Ten Buuren weg bij Autodata

Gerard ten Buuren gaat na 8,5 jaar Autodata naar Buitenhuis Groep.

Ten Buuren was bij Autodata Nederland commercieel directeur. Per 1 augustus aanstaande aanvaardt hij de functie van directeur van de Buitenhuis Groep in Apeldoorn. In de periode dat hij werkzaam was bij Autodata, maakte het bedrijf een grote groei door met de producten ATSmax, Autodata Wheeler Delta en nieuwe initiatieven als CarTrade, MyClient, DM-Shop, Cars4Export.eu en Car-Go. Gerard ten Buuren: “Met plezier en veel trots kijk ik terug op de ontwikkeling die Autodata heeft doorgemaakt en de bijdrage die ik daaraan heb mogen leveren.” Directeur Brouwer van Autodata Nederland vindt het jammer dat Ten Buuren vertrekt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Ten Buuren weg bij Autodata - Automobielmanagement.nl

Ten Buuren weg bij Autodata

Gerard ten Buuren gaat na 8,5 jaar Autodata naar Buitenhuis Groep.

Ten Buuren was bij Autodata Nederland commercieel directeur. Per 1 augustus aanstaande aanvaardt hij de functie van directeur van de Buitenhuis Groep in Apeldoorn. In de periode dat hij werkzaam was bij Autodata, maakte het bedrijf een grote groei door met de producten ATSmax, Autodata Wheeler Delta en nieuwe initiatieven als CarTrade, MyClient, DM-Shop, Cars4Export.eu en Car-Go. Gerard ten Buuren: “Met plezier en veel trots kijk ik terug op de ontwikkeling die Autodata heeft doorgemaakt en de bijdrage die ik daaraan heb mogen leveren.” Directeur Brouwer van Autodata Nederland vindt het jammer dat Ten Buuren vertrekt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding