Hetty Witzand vertrekt bij Van der Most

Hetty Witzand, organisator van onder meer Autoprof Hardenberg en Gorinchem, stapt per 1 augustus over naar Cosmo Trucks in Zwolle.

Ze wordt er verantwoordelijk voor de sales, marketing en promotie van de partsafdeling. Cosmo Trucks heeft achttien dealervestigingen in noord-, oost- en midden-Nederland. Er werken circa zeshonderd mensen. De onderneming vertegenwoordigt de merken DAF, Ginaf, G. Magyar, Benalu, Fiat en Mitsubishi. Cosmo Trucks maakt deel uit van Koops Furness. De 39-jarige Witzand trad in 2001 in dienst bij de Van der Most Groep. Onder haar leiding groeide Autoprof Hardenberg uit tot een evenement van formaat. Inmiddels is de sector schadeherstel er aan toegevoegd. Vorig jaar vond voor het eerst ook een Autoprof/Schadeherstel-vakbeurs plaats in Gorinchem. Daarnaast was Witzand de motor achter de Carrosserie Vakdagen en de (later geschrapte) Klein Transport Vakbeurs. Ze zegt na ruim zes jaar vakbeurzen organiseren toe te zijn aan iets nieuws. “De beurzen staan op de kaart en draaien goed. Voor mij persoonlijk gaat het nu te makkelijk. Ik mis de uitdaging en het continu op scherp moeten staan.” Het is nog niet bekend wie haar bij Van der Most gaat opvolgen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Hetty Witzand vertrekt bij Van der Most - Automobielmanagement.nl

Hetty Witzand vertrekt bij Van der Most

Hetty Witzand, organisator van onder meer Autoprof Hardenberg en Gorinchem, stapt per 1 augustus over naar Cosmo Trucks in Zwolle.

Ze wordt er verantwoordelijk voor de sales, marketing en promotie van de partsafdeling. Cosmo Trucks heeft achttien dealervestigingen in noord-, oost- en midden-Nederland. Er werken circa zeshonderd mensen. De onderneming vertegenwoordigt de merken DAF, Ginaf, G. Magyar, Benalu, Fiat en Mitsubishi. Cosmo Trucks maakt deel uit van Koops Furness. De 39-jarige Witzand trad in 2001 in dienst bij de Van der Most Groep. Onder haar leiding groeide Autoprof Hardenberg uit tot een evenement van formaat. Inmiddels is de sector schadeherstel er aan toegevoegd. Vorig jaar vond voor het eerst ook een Autoprof/Schadeherstel-vakbeurs plaats in Gorinchem. Daarnaast was Witzand de motor achter de Carrosserie Vakdagen en de (later geschrapte) Klein Transport Vakbeurs. Ze zegt na ruim zes jaar vakbeurzen organiseren toe te zijn aan iets nieuws. “De beurzen staan op de kaart en draaien goed. Voor mij persoonlijk gaat het nu te makkelijk. Ik mis de uitdaging en het continu op scherp moeten staan.” Het is nog niet bekend wie haar bij Van der Most gaat opvolgen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding